A co ma się dziać? Niektórzy się połapali, że spółka notowana za 1/5 wartości (a warta pewnie o wiele więcej) stoi w kącie zakurzona. Podobnie było z RNK po 1,5 wybiło na 8 (ta sama branża tylko różnica taka, że RNK ma duże długi, a Alta nie). Kiedyś tak było z Asbisem po 2-3 brak chętnych, po 20-30 wielu. Fenomen zdołowanych spółek.
Jeżeli za tym nie stoi żadne info, to będzie 3 raz 3,6 i koniec. Jeżeli będzie info to zależy jakie. Ja cały czas nie wierzę, że Moritz da komukolwiek zarobić. To tylko moje zdanie. Zobaczymy
Oo widzę że jedziesz na starym patencie i to mi mówi wszystko .. jestem tu pierwszy raz narazie się przyglądam .. daj kopie mojego IP . Z RNK … nigdy mnie tam nie było .. daj kopię moich wpisów z moim IP.. jacy Chińczycyy ?? Sam to wymyśliłeś ?? Ale nie wzbudziłeś zbytnio zainteresowania ..
Od kiedy to realizują ??? To wcześniej jak to zaczęli to kurs nie drgnal ?? Niby teraz się przypomniało ?? A może kasa potrzebna i trzeba od ulicy wyrwać ??
Mają co sprzedawać, więc nie o kasę chodzi, może zarządzanie i info. a czy prezes sprzedaje czy kupuje nie ma informacji... Mają bank nieruchomości 130 ha