Przecież ty nie jesteś oryginalny obserwator bo jego już tu nie ma. Został zdemaskowany i się nawet nie pożegnał. Tutaj kurs spada poniżej zlotowki bo prezes z zarzutami i nawet portal internetowy nie raczy napisać sprostowania bo wszystko co napisali to wychodzi na to że jest prawdą. Była podbitka pod 1,9 zł to trzeba było uciekać
Kurde Luk, po co tu siedzisz? Ratuj kapitał… nie będzie sprostowania bo media podały wypowiedź prezesa o tym, że sprawa nie dotyczy BRP.
„ Zarzuty są całkowicie bezpodstawne, a czyny, o których mowa, nie miały miejsca – powiedział dziennikarzom "Pulsu Biznesu". Podkreślił również, że zarzuty nie dotyczą działalności Black Rose Projects i nie wpłynęły na bieżącą pracę firmy. – W interesie moim i spółki jest jak najszybsze wyjaśnienie wszelkich wątpliwości i nieporozumień – dodał, deklarując wolę współpracy z prokuraturą."
Napij się herbaty, kup czipsy i poczekaj na dobre informacje ze spółki. Póki co spekulanci grają na emocjach inwestorów. Jeśli jesteś spekulantem to słabym, jeśli zainwestowałeś w fundamenty i nie oczekuj kosmicznych zysków w ciągu 3 tygodni (choć i to było możliwe). Moje zdanie jest takie że spekulanci się sami pokonali tutaj i nie zarobili ile chcieli… nie udało się wciągnąć dość ulicy i koszt dźwigania kursu ich przerósł…
Okej niech będzie ale biorąc pod uwagę że od 3 dni kurs spada po 15 procent dziennie to zbliżamy się już do złotówki. Na koniec sesji tylko ktoś ratuje kurs podbijając kilkuset akcjami o parę groszy i dlatego nie ma minus 15 na zamknięciu. Ta spółka kiedyś kosztowała 16 zł i bez żadnego infa spadła to prawie poziomu jeden złoty więc o co może chodzić ? Może za kilka lat przyniesie jakieś zyski. Chyba że się okaże że prezes to faktycznie łobuz i go zamkną. Doświadczenie mi podpowiada że jak kurs bez negatywnego infa leci w przepaść to w końcu zaczynają wypadać trupy z szafy.
A ja powtarzam że nie jesteś oryginalnym obserwatorem i mylisz się tak jak on który od zeszłego tygodnia wypisywał o podwójnych górnych widłach i ataku na 2 złote i że będzie sprzedawał po 5 zł. I w międzyczasie sprzedał na podbitce i poleciał spekulować na inną spółkę.
A ty może myślisz że NC jest od spełniania marzeń ? Oczywiście że bym się nie obraził jakby taki kurs był ale jestem realistą także nie liczę na takie cuda.