• I jak? Podobają się spadki? Autor: ~ObserwatoR [188.146.121.*]
    Najwyraźniej tak skoro wolicie sprzedawać:))

Za każdym razem coś od was odbieram. Jak kurs wystrzeli ja będę zasiadał wygodnie w pociągu , licząc zyski od początku fajdu:)))
  • Re: I jak? Podobają się spadki? Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Przecież ty nie jesteś oryginalny obserwator bo jego już tu nie ma. Został zdemaskowany i się nawet nie pożegnał. Tutaj kurs spada poniżej zlotowki bo prezes z zarzutami i nawet portal internetowy nie raczy napisać sprostowania bo wszystko co napisali to wychodzi na to że jest prawdą. Była podbitka pod 1,9 zł to trzeba było uciekać
  • Re: I jak? Podobają się spadki? Autor: ~Vuko_Drakkainen [77.222.229.*]
    Kurde Luk, po co tu siedzisz? Ratuj kapitał… nie będzie sprostowania bo media podały wypowiedź prezesa o tym, że sprawa nie dotyczy BRP.
    „ Zarzuty są całkowicie bezpodstawne, a czyny, o których mowa, nie miały miejsca – powiedział dziennikarzom "Pulsu Biznesu". Podkreślił również, że zarzuty nie dotyczą działalności Black Rose Projects i nie wpłynęły na bieżącą pracę firmy. – W interesie moim i spółki jest jak najszybsze wyjaśnienie wszelkich wątpliwości i nieporozumień – dodał, deklarując wolę współpracy z prokuraturą."
    Napij się herbaty, kup czipsy i poczekaj na dobre informacje ze spółki. Póki co spekulanci grają na emocjach inwestorów. Jeśli jesteś spekulantem to słabym, jeśli zainwestowałeś w fundamenty i nie oczekuj kosmicznych zysków w ciągu 3 tygodni (choć i to było możliwe). Moje zdanie jest takie że spekulanci się sami pokonali tutaj i nie zarobili ile chcieli… nie udało się wciągnąć dość ulicy i koszt dźwigania kursu ich przerósł…
  • Re: I jak? Podobają się spadki? Autor: ~Kpo [31.60.21.*]
    Czytanie ze zrozumieniem to nie jest ich mocna strona i dobrze bo oddają za bezcen.
    Buahahahaha
    Okej niech będzie ale biorąc pod uwagę że od 3 dni kurs spada po 15 procent dziennie to zbliżamy się już do złotówki. Na koniec sesji tylko ktoś ratuje kurs podbijając kilkuset akcjami o parę groszy i dlatego nie ma minus 15 na zamknięciu. Ta spółka kiedyś kosztowała 16 zł i bez żadnego infa spadła to prawie poziomu jeden złoty więc o co może chodzić ? Może za kilka lat przyniesie jakieś zyski. Chyba że się okaże że prezes to faktycznie łobuz i go zamkną. Doświadczenie mi podpowiada że jak kurs bez negatywnego infa leci w przepaść to w końcu zaczynają wypadać trupy z szafy.
  • Re: I jak? Podobają się spadki? Autor: ~ObserwatoR [188.146.121.*]
    Och ty nasz Sherlocku :))))

Powtarzam jeszcze raz. Za tydzień lub dwa będziesz brał powyżej 5 zł
    A ja powtarzam że nie jesteś oryginalnym obserwatorem i mylisz się tak jak on który od zeszłego tygodnia wypisywał o podwójnych górnych widłach i ataku na 2 złote i że będzie sprzedawał po 5 zł. I w międzyczasie sprzedał na podbitce i poleciał spekulować na inną spółkę.
    Pamiętaj.
    Będziesz brał powyżej 5 zeta
    A ty może myślisz że NC jest od spełniania marzeń ? Oczywiście że bym się nie obraził jakby taki kurs był ale jestem realistą także nie liczę na takie cuda.
    To zaczniesz
[x]
BLACKROSE -0,40% 1,25 2025-09-26 13:31:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.