• Zrzucać czy nie Autor: ~Zbyszek [5.173.147.*]
    Mam pare k akcji wzięte po 16 i tak myśle czy robić ta lawinę czy jeszcze poczekać. Pomyślcie jakby oddać teraz wszystko spółka spadłaby do 2 zł i kupić po 2 zł i pojechać na te 40 to super kasa. Odrabia obecne straty
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Chuda_Kasia [165.225.16.*]
    Wal Zbychu bo się nastawiłam a sypacz coś się wypstrykał.

• Re: Zrzucać czy nie Autor: ~MedtroniX [141.0.13.*]
    Zrzucaj bo za miesiąc bedzie poniżej 10
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~jojne [31.61.244.*]
    Pkc-em Zbyniu,Pkcem
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~NOWY [94.254.146.*]
    Poczekaj na Alicje. Ona wszystko zbiera, akumuluje i usrednia :):):):)
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Poinformowany [217.8.191.*]
    Ale jesteś intelligentny inaczej. Zauważ że z Genomtec zniknęła, prawdopodobnie sprzedała wszystko i was ubrała. Tutaj też znika bo prawdopodobnie plan jej zlecony zrealizowała lub zrealizował. Alicja ubrała was w akcje od 36zl a ten się podnieca. Jeśli mam rację to już tutaj się nie pojawi, tak jak na Genomtec, kiedyś na SCPFL razem z zubrzyk 100.... buhahaha
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Zbyszek [5.173.147.*]
    Zubrzyk i ten magik od longterma Carlos? Kolejny z ekipa co rozegrał tutaj owieczki
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~NOWY [94.254.146.*]
    A Ty chyba Świeży tutaj bo nie załapałeś ironii :):):)
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Stefan [178.43.248.*]
    Nikomu na forum już wierzyć nie można. Czekam na dobrą cenę na SDS ale nikomu nie piszę ile mam, za ile planuję zakup itp. Wam też tak radzę
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~NOWY [46.112.67.*]
    Widzisz była ta nagła podbitka jak wiadomo kto opuszczał pokład:) Dalej to pociągnęła kraina czarów i ubrała ulice powyżej 30 :) , a tera jest jak jest :) ale to tylko moje zdanie o którym pisałem jak kurs był wysoko :) Może się mylę ale tak mi się wydaje i tyle :) ,a czy w międzyczasie coś istotnego wplywajacego aż tak bardzo na kurs up i kurs down się wydarzyło? Odpowiedz sobie sam :) :):)
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Stefan [178.43.248.*]
    Dla mnie spółka jest za bardzo już zdołowana ale czekam jeszcze. Może jak ta mityczna spółdzielnia opuściła pokład to coś się zmieni. Powodzenia wszystkim
  • Re: Zrzucać czy nie Autor: ~Inspektor [5.173.150.*]
    Bardziej obstawił bym jej wyjście w celu ochrony kapitału, bezpieczniej jest wejść po odbiciu w górę przy ewentualnym zaakceptowaniu straty na cofce niż łapaniem spadających noży, tu najbliżej perspektywie nie ma co spodziewać się przełomu niemniej długoterminowo pojechał wydaje się duży
[x]
SDSOPTIC -2,97% 4,90 2026-05-29 15:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.