Czy mogę prosić o przypomnienie kto z personelu wyższego Scope przeszedł do Cormay Pisaliście tu kiedyś jego nazwisko, miała to być osoba nadzorująca w Scope , przeszła chyba w zeszłym roku ? Może ktoś z Państwa to przypomnieć ?
Gewartowskiego wrzucili w czerwcu 23 do RN a nie Garsteckiego. Facet był kierownikiem projektu dla pcr-one.
I jak czytam te bzdury że crm to bankrut, hutownia i etc to śmiech mnie bierze jaki beton w baniaku trzeba mieć by to pisać.
Taaa, jasne przesunęli jedną z kluczowych osób od pcrone do bankruta cormay'a i jeszcze jako fundusz siedzą to zapakowani na 16mln papiera. Sami połączcie sobie kropki. Pozdrawiam
Dokładnie. Jak na bankruta, to spółka ma się nieźle. Jasne, dochodów nie ma, bo wojna i brak wprowadzenia projektów. Ale nie wiem czemu, nie obawiam się jakoś o finanse. Kilka milionów w scope, kilka w Orphee. Jeżeli dostają dotację na projekty rzadowe, to nie zalegają z opłatami, zusami, czy podatkami, bo to podstawa rozpatrzenia takich wniosków. Jasne, są teraz hurtownią, ale pracują nad projekami, które jakieś szanse mają. Mała iskra, podpisanie umowy produkcji maszyn spowodują strzał w górę. Szczególnie przy tej cenie. Jeśli się nie uda, będzie coraz gorzej. Ale ten atak trolli w ostatnim tygodniu podniósł mnie na duchu