Dzisiaj piękny zrzut 160 tys akcji aby uwalić kurs. Żadna strategia gry na giełdzie by tego ruchu nie obroniła. Oczywiście oprócz zwykłego uwalenia kursu. Wartość godziwa to jakieś 1,2 PLN więc zawody na najbliższy miesiąc zapowiadają się pasjonująco. Trochę koszyczków jest nadstawionych więc zobaczymy kto z kim przeciągnie linę.
Wychodzi na to, że pewnie jakoś powyżej 0,35, bo w innym wypadku nie pilnowali by, tak żeby przypadkiem nie poszło za wysoko. Bardziej ciekawi mnie, kiedy, czy będą czekać do ostatniej chwili, przecież średnia chyba mają, taką jak planowali, to po co zwlekać, chyba że znowu czegoś nie wiemy.
Wczoraj chyba się wystraszyli że kurs zaczyna rosnąć i musieli puścić pakiet aby do tego nie doszło. Jeśli robią takie akcje to wezwanie raczej już niedługo. W przyszłym tygodniu może być ciekawie...Nikt im tanio akcji nie odda.
Niebawem się zadzieje, trolle dwoją się i troją by zbijać kurs. Liczą że uda im się trochę zebrać z rynku dlatego tak zbijają kurs, ale to już ostatni dzwonek bo spółka robi się coraz bardziej atrakcyjna. Trudno im będzie utrzymać cenę. A trolle pracują aby mali akcjonariusze byli zdezorientowani.
To zobaczmy, czy będzie tu jeszcze powyżej 0,40, czy mamy do czynienia z kimś pokroju Maliniaka, który na razie wiedzie prym u ustalaniu coraz to nowych poziomów kursu. Zawsze mnie zastanawiały takie wpisy, które z czasem mogę się odbić czkawką.
Dnia 2024-09-24 o godz. 15:59 ~Muminek napisał(a): > Dnia 2024-09-24 o godz. 15:55 ~Kol napisał(a): > > Punk pierwszy najnowszych wiadomości o spółce? Najnowsze to z kiedy? Wrzuć link > > Dla nich najnowsze to z przed 4 lat - o planowanej kapitalizacji :-)))
Ty Muminku jak widzę nadal pozostajesz z inteligencją równej tej, którą posiada kilogram mąki. Może zechciej odnaleźć ESPI w tym temacie, które "genialny zarząd' twojej perełki opublikował i odszukaj w nim rok 2025. Trochę się napocisz ale wyciągnij wnioski odnośnie miliarda, do którego już się nie przyznajesz :)
ps. każdy twój wygłup na tym forum zostanie wypunktowany, tak więc myśl co piszesz, no chyba że masz rozum zaślepiony łatwą kaś bez roboty.....to inaczej należy ocenić.
Dnia 2024-10-01 o godz. 14:03 ~InżynierMaliniak napisał(a): > Dnia 2024-10-01 o godz. 13:21 ~Quest napisał(a): > > może go wgl nie być. takie są przepisy . > > > Może go nie być, czy nie będzie? Jakie to przepisy Qłeściku?
Odpowiednie przepisy w powyższej kwestii były już tutaj na forum przytaczane (ze źródła). Kto potrzebuje, odnajdzie je, zrozumie i zastosuje tą wiedzę wedle własnych potrzeb.
A ty maliniaku strasz dalej tych nowicjuszy, którzy wchodzą tu na forum po interpretację przepisów albo po "doradztwo inwestycyjne" (zwłaszcza od ciebie).
Dnia 2024-10-01 o godz. 23:10 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Kol, ładne K.O na maliniaku
No też się uśmiałem, no dobry tekst, czyżby zasłyszany ? Widzę po raz pierwszy, że wisielcom towarzyszy poczucie humoru :) jakby sznur pociągnął kalafonią :)
No dobra pośmialiśmy się, pobawiliśmy chwilę, ale od tego pieniądze się nie pojawią, stąd moje pytanie w kontakcie wrócenia waszego do realności: ile zarobiliście przez 3-4 lata na bydgoskiej inwestycji, hę?
No masz u mnie plusa za to, że masz duży dystans do siebie i potrafisz docenić i zaśmiać się z tekstów, które po tobie jeżdżą. Gratulacje.
A co do zarobku, ja już tu wykręciłem 2x całkiem niezły zysk, szczególnie gdy ostatnio zeszło na 20pare i można było sprzedac z prawie 100% zyskiem.
A ty? Ile tu zarobiłeś maliniaku? Hę?
Widzę maliniaku se znów zgłaszasz moderatorowi niewygodne dla Ciebie wpisy.
Masz ode mnie mimo to plusa za to, że umiesz się sam z siebie zaśmiecać i docenić dobry tekst mając taki duży dystans do siebie gdy inni po tobie jadą. Gratulacje.
A co do zarobku, całkiem nieźle tu die udalonwycisgnac, szczególnie ostatnio gdy wchodziłem za 20parę (post jest tutaj, poszukaj), można było sprzedac z zyskiem niemal 100%.
A ty ile tu zrobiłeś? Bo to że straciłeś jak tuż przed spadkiem lądowałeś za 79gr licząc na 1zl to już wiemy. Ale...może jakiś zarobek tutaj, skoro warujesz tu tyle lat? Hę,
Moje zdanie jest takie, że Maliniak nie ma tych akcji. Ma tutaj zadanie odstraszać potencjalnych inwestorów. Robi to już od kilku lat i dzięki braku jakiekolwiek pozytywnej informacji ze spółki myśli że mu się to udaje.
maliniak nikogo nie odstrasza, wtopił 4 lata temu i myśli że wszyscy jak on siedzą nadal na tej spółce, nie bierze pod uwagę że sporo osób tu weszło po infach o aresztowaniach, ten chłop ma zrytą banie
Gdyby był naganiaczem pisał by merotorycznie i robił z siebie forumowego guru, a tak nie jest, bo robi z siebie forumowe pośmiewisko, nikt nie traktuje go poważnie. Poza tym ten kto myśli że poprzez forum bankiera można sterować kursem, to niech lepiej nie inwestuje pieniędzy na giełdzie
Dnia 2024-10-02 o godz. 11:27 ~MasterOfPuppets napisał(a): > Widzę maliniaku se znów zgłaszasz moderatorowi niewygodne dla Ciebie wpisy. > > Masz ode mnie mimo to plusa za to, że umiesz się sam z siebie zaśmiecać i docenić dobry tekst mając taki duży dystans do siebie gdy inni po tobie jadą. Gratulacje. > > A co do zarobku, całkiem nieźle tu die udalonwycisgnac, szczególnie ostatnio gdy wchodziłem za 20parę (post jest tutaj, poszukaj), można było sprzedac z zyskiem niemal 100%. > > A ty ile tu zrobiłeś? Bo to że straciłeś jak tuż przed spadkiem lądowałeś za 79gr licząc na 1zl to już wiemy. Ale...może jakiś zarobek tutaj, skoro warujesz tu tyle lat? Hę,
Wiara ( twoja też ) umiera ostatnia, dlatego nie będę cię wyprowadzał z błędu, co do akcji których posiadanie starasz się mi wmówić ( uparcie źle interpretujesz przekaz z moich wpisów, bo to ci na rękę :) Natomiast co do twojej przygody z papierem, to cokolwiek mogłeś uśrednić w dołku i tylko tyle twego. Ale co z papierami, które trzymasz równie długo jak np. sandokan-65%?? Jesteś tu jednym ze starszych przegranych i dyndających około 3-4 lat poprzez swoją naiwność :)
Maliniak (chyba -58-8%) to, że ciebie strata boli i próbujesz na siłę szukać towarzyszy niedoli to tylko świadczy o Twojej desperacji. Nie wiem w jakim swoim śnie widzisz mnie dyndajacego na papierze jak ty przez 4-5 lat. Jestem tu znacznie krócej niż Ty i moje wejścia które tu pisałem są rownie łatwe do znalezienia jak twoje tutaj wtopy, z tego vo widzę nie tylko na hubie ale też na innych spółkach o których informowałeś że się ładujesz.
Próbujesz na siłę zaklikac rzeczywistość, ale ci co są tu nieco dłużej wiedzą że jesteś wyjątkowo nieudanym inwestorem, zarówno na hubie jak i na całej giełdzie.
Sandman na dsco pokazywał swoje kupno i sprzedaż na hubie i pokazał też ile zapłacił podatku. I nie był to tak spreparowany screen jak ten twój z wejścia w TSG powyżej 100zl....no chyba że to było prawdziwe i tam też wtopiles?
Daj już spokój, tu zostałeś sam że swoimi demonami, już nawet piszesz sam ze sobą