Kasa odkupię od Ciebie wszystkie akcje Ekipy jakie posiadasz po 2 złote. Jest chyba tylko jeden problem, Ty nie posiadasz akcji bo sprzedałeś Za bezcen i teraz chcesz kupić taniej. Popatrz w lustro i powiedz sobie, ten gościu mówi prawdę.
spolka jest za bardzo jeszcze kojazona tylko z 1 osoba ...duze ryzyko ...sie zaczyna pojawiac...bo zaden kabab i pseudofilm tu nie pomoze ..nikt tu pieniedzy nie wylozy.a spolki corki bez glownej twarzy daleko same nie zajada.
Kasa, i do twojego wpisu z 30 sierpnia godz. 9:02 pytanie, jak ty mogłeś kogoś akcjami nakarmić, jak po pierwsze nie miałeś pakietu akcji, a już te kilka jak sprzedałeś, to i tak straciłeś. No i skąd wiem, że siedzisz na forum na okrągło? Bo kto ci, niby nabija łapki za takie bzdurne posty, jak nie ty sam regularnie. No hit....
no hit człowieniu.... 30 sierpnia rok temu.... to bylo ...wrocilem tu jak spadło do okolic 2 zl... . ja z ww sie nie smialem.twoj post natomiast wiele w nosi nawet daty nie potrafisz czytac jp
....co za akcjonariat
to mistrzu slucham jakie tu poziomy zobaczymy...naganiales przy 4 zl ze super spolka i bedzie 60 zl a teraz nagle juz nie taka super przy polowie mniejszej kapitalizacji .....o emisji nie wiedziales ...obudziles sie dopiero...brawoty
kasa, i po co łgasz? Naganiałem na coś? Wklej linka, bo widzę halucynujesz. W przeciwieństwie do ciebie na nic nie naganiałem, bo mnie tu wcześniej nie było nigdy.
ty nie żaden kasa, bo jej nie masz a powinieneś mieć nicka farmazon. Dlaczego? No zobacz, niby masz luz, nawet poszedłeś i nawet się pożegnałeś, a jednak siedzisz i slepisz w forum i jak zawsze bzdury piszesz. Kupuj, sprzedawaj nikogo to nie interesuje, co robisz z własnymi pieniędzmi i ciebie też nie powinno interesować cudze.
myślałem że szybciej zjadą ....a i zastanawiam sie tez czy Ty Ww nie jestes przypadkiem postacia wyimaginowana .... a z prostej przyczyny aby akcjonariusze mysleli ze ktoś ma gorzej..a polak sie cieszy jak rodak ma gorzej ....a Ty Ziutku czytaj ze zrozumieniem nikt tu Cie nie nagania..rozumiem ze braklo talarow na usrednianie.
Smutny jesteś. Żeby cokolwiek usredniac, to wcześniej trzeba cokolwiek mieć, więc żebyś nie liczył cudzego skorzystaj ze swojej złotej radu i ładuj się po pachy. Mrożon ci wynagrodzi, może ci w nowym filmie pogratuluje
xddddd
… ale Twoja teoria przebija pozostałe. Nie będę wnikał, bo po co. Jestem dziwnie spokojny jak na tą sytuacje. Jest mi wszystko jedno, czy jutro spadnie bo dziś to ja zatonąłem, jestem winny sam sobie, złamałem wszystkie podstawy inwestowania, dywersyfikacji, moja analizy padły jak tomek z kart, a jeden człowiek przewidział ten kurs Ty Kasa. Nie uwierzyłeś w dobre intencje zarządu, JC w chęć zrobienia czegoś dla ludzi, nie dla siebie. Zakończę na tym ten wywód, po co taki człowiek porażka, ma tu coś pisać, postawiłem na szali za dużo, wystarczy mi tego świadomość, nie potrzebuje Twoich domysłów, współczucia innych, muszę, staram się z tym normalnie żyć, piszę to po to, żeby młodzi inwestorzy tutaj zobaczyli jak giełda potrafi przysłonić trzeźwą ocenę sytuacji, uczcie się na błędach optymistów, naszych wpisach optymistów i się zastanówcie, że temat tego wątku, stał się faktem, a pisał go gość, który nie uwierzył w kolorowe foldery, sprawozdania i wiecie co wyszedł na tym najlepiej z nas akcjonariuszy, to my tu jesteśmy leszczami dzisiaj, dzisiaj zaznaczam
btw ..taki Ziutek/Mitek na forum to dla mnie sygnal zblizajacego sie odwrocenia trendu ..przy rsi na tygodniowce tak niskim ze nawet g.... sie odbije. zobaczymy za 2 tygodnie. si ja
Taki kasa z kolei, to dla mnie sygnał, że spółka nadal zaleszczona. Niby daje dobre rady, ale sam ich nie stosuje. Śmiał się z Ww, że pisze o AT, a teraz sam desperat będzie ją uskuteczniał na spółce z NC. Cwane, zwłaszcza że za chwilę podadzą info o dopuszczeniu serii F. No, ale napisał "si ja" przecież, co przekładając na ludzki chyba znaczy pożegnanie, więc przynajmniej się może nie pokaże, przez jakiś czas, no obiecał 2 tygodnie, choć pewnie siedzi na bieżąco i pazury ogryza, że portfel mu topnieje, o czym świadczą godziny jego wpisów i częstotliwość Czego, to taki leszcz "kasa"chcący uchodzić za forumowe go guru nie wymyśli.
Więc "si ja" i nie zjedz pazurów.
kasa sam kupuj, zamiast naganiać jak uważasz, że to takie złoto. Na moje, to tu 2 zł będzie rozmienione na dniach i za 1 z przodu będzie można kupić, ile dusza zapragnie. Nie ruszać g..... niech sami ze sobą tu się kiszą. Miało być po 60, a tu ledwo 2 trzyma. Ziuuuuu