… ale Twoja teoria przebija pozostałe. Nie będę wnikał, bo po co. Jestem dziwnie spokojny jak na tą sytuacje. Jest mi wszystko jedno, czy jutro spadnie bo dziś to ja zatonąłem, jestem winny sam sobie, złamałem wszystkie podstawy inwestowania, dywersyfikacji, moja analizy padły jak tomek z kart, a jeden człowiek przewidział ten kurs Ty Kasa. Nie uwierzyłeś w dobre intencje zarządu, JC w chęć zrobienia czegoś dla ludzi, nie dla siebie. Zakończę na tym ten wywód, po co taki człowiek porażka, ma tu coś pisać, postawiłem na szali za dużo, wystarczy mi tego świadomość, nie potrzebuje Twoich domysłów, współczucia innych, muszę, staram się z tym normalnie żyć, piszę to po to, żeby młodzi inwestorzy tutaj zobaczyli jak giełda potrafi przysłonić trzeźwą ocenę sytuacji, uczcie się na błędach optymistów, naszych wpisach optymistów i się zastanówcie, że temat tego wątku, stał się faktem, a pisał go gość, który nie uwierzył w kolorowe foldery, sprawozdania i wiecie co wyszedł na tym najlepiej z nas akcjonariuszy, to my tu jesteśmy leszczami dzisiaj, dzisiaj zaznaczam