Tam też czekali na 80 groszy za papier i się nie doczekali. Teraz prędko nie zatrzymają tego pociągu. Stawiam, że podobny scenariusz będziemy przerabiać na CI Games.
Zobaczysz co bendzie na Jujubbe. ftedy bendzie wyszczal w Cosmos. Na ksienrzyc dodam. Jusz Zaprosiłem tu mondrych z Cigames, 11bit, Farma, Oml, Starward. To zafsze działa.
Dnia 2024-09-01 o godz. 20:01 ~-dareczek- napisał(a): > Zobaczysz co bendzie na Jujubbe. ftedy bendzie wyszczal w Cosmos. Na ksienrzyc dodam. Jusz Zaprosiłem tu mondrych z Cigames, 11bit, Farma, Oml, Starward. To zafsze działa.
Dnia 2024-08-29 o godz. 12:34 ~Wojtek napisał(a): > Tam też czekali na 80 groszy za papier i się nie doczekali. Teraz prędko nie zatrzymają tego pociągu. Stawiam, że podobny scenariusz będziemy przerabiać na CI Games.
a porownywałeś sytuację w jakiej jest OML i CIG? Tak się składa, że mam akcje OML (pisałem że za 1,2 to dobra cena w kontekście tego, w jakiej sytuacji jest spolka oraz co planują). Ciekawe, co Cię skłoniło do porównania tak skrajnie innych modeli biznesowych (mimo tego, że to gaming) i twierdzić, że tu będzie to samo.
Dnia 2024-09-02 o godz. 00:24 sandman76 napisał(a): > Dnia 2024-08-29 o godz. 12:34 ~Wojtek napisał(a): > > Tam też czekali na 80 groszy za papier i się nie doczekali. Teraz prędko nie zatrzymają tego pociągu. Stawiam, że podobny scenariusz będziemy przerabiać na CI Games. > > a porownywałeś sytuację w jakiej jest OML i CIG? > Tak się składa, że mam akcje OML (pisałem że za 1,2 to dobra cena w kontekście tego, w jakiej sytuacji jest spolka oraz co planują). > Ciekawe, co Cię skłoniło do porównania tak skrajnie innych modeli biznesowych (mimo tego, że to gaming) i twierdzić, że tu będzie to samo.
Sklonilo go zwykle chciejstwo. Kupil czytaj ubral sie w akcje i ma byc odpal, rakieta itp fantazje. Bo on tak chce
Dnia 2024-08-29 o godz. 12:34 ~Wojtek napisał(a): > Tam też czekali na 80 groszy za papier i się nie doczekali. Teraz prędko nie zatrzymają tego pociągu. Stawiam, że podobny scenariusz będziemy przerabiać na CI Games.
Na OML to samo klepali do porzygu. Pociąg nie chce ruszyć, 80 groszy i inne brednie. Wystarczyło tylko realizować swoje założenia. W tydzień odcięło wszystkich kolarzy.
Dnia 2024-09-02 o godz. 18:08 ~Wojtek napisał(a): > Na OML to samo klepali do porzygu. Pociąg nie chce ruszyć, 80 groszy i inne brednie. Wystarczyło tylko realizować swoje założenia. W tydzień odcięło wszystkich kolarzy. > > > > Tu będzie to samo. Epic Games wie, co robi.
Tak bedzie bo ty kupiles i zyczenia musza sie spelniac. AOL tez kupujac powyzej 2 zl 36 mln akcji wiedzial co robi. A norweski fundusz narodowy co wtopil w 2017 roku. A TFI PZU ? A Deco z Lotf1. Oni wszyscy wiedzieli co robia ….
Dnia 2024-09-02 o godz. 20:43 ~Wojtek napisał(a): > Tak kupuję papier od kilku miesięcy. Przypomnę się za kilka kolejnych. A ty czekaj na 80 groszy. :)
Wspaniale ze tak kupujesz od kilku miesiecy. Zaczales powyzej 2zl ? Kupuj po cichu bez nagonki. To skupisz wiecej i wiecej.
Za kilka miesiecy juz nie bedziesz Wojtek a Rysio albo Marlenka
jednak bedziesz mógł kupić troche taniej... tak jak pisałem - to są 2 różne modele biznesowe
Dnia 2024-09-04 o godz. 15:52 ~Wojtek napisał(a): > Regularnie dokupuję, a Twój brak cierpliwości świadczy o tym, że jesteś świeżakiem. Przypomnę się za jakiś czas. Nie jutro, ani nie za tydzień.
no to kolego wielki inwestorze powinieneś się cieszyć, że możesz taniej dokupić - zgodnie z tym co napisałem. To, że Ty kupujesz nie znaczy że inni nie dokupują, albo nie sprzedają. To, co napisałem to jest czysto biznesowe podejście do tematu i porównanie dwóch skrajnie różnych (mimo że gaming) spółek.
Może i wg Ciebie jestem świeżakiem, ale akurat swoje na tej spółeczce zarobiłem (choć myslalem że więcej pod premierę LOTF, ale dzięki BOgu SL zadziałały i zgarnąłm co było). No ale cóż... Zarówno na OML i CIG jestem widząc co piszesz znacznie dłuzej niż Ty, więc...pogadamy za jakiś czas. Nie oceniaj prosze ludzie własna miarą bo to niedładnie.
Dnia 2024-09-05 o godz. 09:54 ~Wojtek napisał(a): > Czekacie już na kolejną odsłonę Lords of the Fallen? Zegar tyka. > > > > > > https://www.ign.com/articles/next-lords-of-the-fallen-game-confirmed-for-2026
Jaki jestes naiwny … Jeszcze w historii tej spółki nigdy nie spełniły się plany 2027 rok najwcześniej. A do tego czasu bessa na giełdach. Nieuniknione emisje ratunkowe. Kupisz sobie te akcje za grosze w 2025 roku
Dnia 2024-09-05 o godz. 10:20 ~Wojtek napisał(a): > To samo było w 2022 roku. Krach, emisje, dzikie węże i w końcu wzrost z 1,6 zł za papier, który zatrzymał się na 7,xx. > > > > Stawiam, że kupowałeś na poziomach powyżej 7 zł, stąd to rozgoryczenie.
Dawno nie mam tych akcji. Ostatnie sprzedane z zyskiem kolo 3.5zl Od tego czasu kijem tego nie tykam.
Ale patrzac po twojej naiwnosci i desperackiej nagonce to spokojnie to ciebie ubrali powyzej 7 zl
E tam, tak samo jak spadło tak samo urośnie. Po prostu gameing zbiera się po premierach i cierpliwie czeka na wzrosty pod nowe gry. Zasada gry na tych spółkach jest prosta jak konstrukcja cepa tylko trzeba mieć cierpliwość, no i oczywiście nie pakować wszystkiego do wora, bo nie wiadomo gdzie jest dno.
No a bonusem jest możliwość kręcenia kółek. Tutaj już parę razy rosło z tych 1,4-1,5 zł na 1,7-1,8. zł.