• Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Mikee [83.168.79.*]
    jw
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~antyjareczek [91.232.46.*]
    Nie jest to wykluczone. Spółka nie wysyła żadnych pozytywnych sygnałów i ewidentnie ktoś rozpaczliwie próbuje się pozbyć tych akcji.
    Ponieważ płynność jest mała, łatwo będzie cenę zbić do niskich poziomów.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.224.*]
    Będzie w okolicach 5zl! :)
    Np ten co wczoraj wystawił 5k akcji po prawej dziś zmienił zdanie i już nie sprzedaje xD
    I tak od ponad 20zl pojawia się ten typ co chce sprzedać ale boi się xD Chce i nie chce jak panna przed pierwszym numerkiem haha
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~antyjareczek [188.252.0.*]
    Warto zauważyć, że pomimo dość stabilnych przychodów brną w straty, co znaczy, że nie radzą sobie z kosztami. To słaba laurka z zarządzania. Ale wynagrodzenia Zarządu pewnie wzrosły?
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Kibic [31.0.83.*]
    Kto widział i słyszał Żbika ziejsca wiedział, że facet nadaje się do zarządzania siecią skupu makulatury i złomu. Po prostu facet się nie sprawdził, nie nadaje się, a sprawdźcie ile zainkasował pensji, premii i darmowych akcji.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Breton [90.168.54.*]
    Bialocz opowiada te bajki o ukrytych kupcach z fanpli od lat. A kurs spada. Dwóch zakochanych w akcjach inwestorów którzy nie dostrzegają że spółka niczego się nie uczy i nie potrafi zarabiać. Miałem nadzieję że gry chociaż coś rusza ale ta ich gierka to w ogóle szkoda nawet czas na trailer marnować. Kto zna ludzi w branży, ten się ze w PLI nastroje się są dobre i w tym i pewnie przyszłym roku nic się nie zmieni.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Czarnobialy [31.0.39.*]
    Arkusz wygląda tak, że tu przy niedużej determinacji można zjechać poniżej 10 zł. Niech jeszcze tylko powtórzą się słabe wyniki w 3Q, 4Q sezonowo będzie jeszcze gorszy, później znowu relatywnie słaby 1Q. Mamy teoretycznie bite pół roku beznadziei. A takie 14 zł to już w ogóle w zasięgu reki.
    Mamy? Ty masz akcje? I dopiero dziś postanowiłeś walnąć posta :)
    Pewnie, że można na każdej spółce z NC można. Żadnej Ameryki żeś nie odkrył.... Tylko co będzie jak dogadają Otherland? To nie będzie działało w drugą stronę? :)
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~teżjużakcjonariusz [91.109.17.*]
    Stoję i czekam i nic. Wczoraj trochę wpadło, a dziś? Uciekać bo to idzie na 10zł a może 5zl....
    Moje 200 po 15,75 też się nie doczekało....
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Giganci [185.29.12.*]
    Dwóch pewniaczkow, a jacy dumni z siebie, bo na razie nie może zejść poniżej 16 PLN. To samo gadaliście przy 25 PLN? Zero pokory.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~bialoczerwony1972 [46.134.161.*]
    Haha brak jakiej pokory? Rozumiesz co to znaczy pokora? Przecież nikt normalny nie mógł przewidzieć strajku jego wielkości i oraz wpływu na biznes PLI. I napisałem, że niestety pomyliłem się co do jego oceny. Ty pewnie miszcz gry na GPW przewidziałeś to. Brawo
    Ja korzystam z okazji Ty narzekaj! Jeśli uważasz że wycena spółki na 50mln zł nie jest okazją bo nie poprawią wyników i będą się pewnie zwijać, aż do bankructwa to o czym mamy dyskutować?
    Dalej uważam że wszystko poniżej 25zl to promocja!!! Może napisz coś o spółce zamiast o mojej pokorze czy jej braku!
    Pozdrawiam z Paryża. :)
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Giganci [185.29.12.*]
    Boże Paryż, ależ ty jesteś gigant giełdy i życia. Taki fanpli przynajmniej siedzi cicho, a ty dalej jak zacięta płyta w doskonałym humorze, korzystasz na całego z mega promocji i kazdego kto zaczyna zwyczajnie wątpić w zarząd traktujesz najwyraźniej jak leszczy, którzy próbują diamenty skupować w cenie cementu. Twoje zachowanie jest zwyczajnie niepoważne. Po kolejnym raporcie najpewniej dalej będziesz miał chwilę załamania nerwowego, a później znowu wyjedziesz nastrojem w strefy maniakalne, kompulsywnie skupując perłę po jeszcze niższej cenie. Jesteś do bólu przewidywalny.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Kibic [95.160.159.*]
    Jest w Paryżu jako uczestnik paralimpiady w kategorii niepełnosprawny umysłowo rzut woreczkiem z grochem do tyłu na czas.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~bialoczerwony1972 [46.134.161.*]
    Gigant życia? XD boli dupa że siedzisz w domu? Się ma to się żyje....
    https://zapodaj.net/plik-1YuEfgKAg7 minutkę temu zrobione Tak byłem też na paraolimpiadzie.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Czarnobialy [31.0.55.*]
    „ Arkusz wygląda tak, że tu przy niedużej determinacji można zjechać poniżej 10 zł. Niech jeszcze tylko powtórzą się słabe wyniki w 3Q, 4Q sezonowo będzie jeszcze gorszy, później znowu relatywnie słaby 1Q. Mamy teoretycznie bite pół roku beznadziei. A takie 14 zł to już w ogóle w zasięgu reki.”

Gdzie jest denko?
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~1234 [37.248.175.*]
    Fanpli i bialoczerwony ladnie tutaj przez lata z innymi ubieraja te akcje w ulice. Snuja wizje magiczne o potencjale, a ciagle gorsze wyniki finansowe czaruja przejsciowymi problemami lub wielkimi przyszlymi projektami.

Na dwoch spolkach spodziewalem i czekalem na poziom ponizej 10pln by cos pospekulowac. Na Db energy juz jest ponizej, a i tak strach brac bo nikt tego rowniez nie tyka, zaraz bedzie 8,XX. Dajcie Pli torche czasu i tez pewnie spadnie ponizej 10. Nic ta firma pozytywnego przez ostatnie 2 lata nie wypuscila, wiec tutaj tylko cuda lub turbo wyprzedanie moze spowodowac ze da sie zarobic jakis grosz :)
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: bialoczerwony1972 [79.191.124.*]
    Ubierają w akcje ulicę xD

I dalej będą ubierać! Drukarki chodzą non stop jeszcze tony makulatury do wywalenia :)
    Widzę, ze coraz bystrzejszych usersów mamy tu na forum! xD

Tak z ciekawości zapytam, a jak wygląda karnet po prawej? :)
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~1234 [83.11.18.*]
    Pisz pisz dalej, zarzuc komenatarz, ktory pokazuje co robicie. Mnie wystarczy, ze raz na pare miesiecy przeczytam te glupoty i wiem ze nic sie tu od lat nie zmienia na lepsze.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~bialoczerwony1972 [31.61.184.*]
    Fajnie że wpadasz ale skoro nie masz nic lepszego do roboty to zapraszam częściej..... :)
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Kibic [31.11.187.*]
    Zjazd do zera, niestety.
  • Re: Spadnie poniżej 10 w tym roku ? Autor: ~Czarnobialy [31.0.55.*]
    Jeśli bedzie spadek przychodów z niską rentownością to zejście poniżej 10 zł jest bardzo realne. Dla mnie wiele wskazuje, że te wszystkie dodatkowe projekty, które miałyby wg niektórych wynieść spółkę na nowe poziomy będą raptem zaklejały ubytki w malejących przychodach, jeśli w ogóle będą realizowane. Jak będą to i tak nie dziś i nie jutro. W najbliższym czasie zwyczajnie nie spodziewam się utrzymania trendu zwiększania przychodów co miało miejsce w ostatnich 2 latach(plus minus). Jak jednak pojawia się przychody blisko ostatnich maksów, będzie to światełko w tunelu. Bardziej jednak realny dla mnie jest spadek przychodów, co być może widać po wycenie spółki.
[x]
PLATIGE 0,00% 6,70 2026-05-29 16:32:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.