Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez Proroka . Wierząc w jego przemowy, uwierzyłem że Kernel będzie po 7.50. Czekałem z kupnem kiedy byl po 9, 10, 11, 12. Wstrzymałem się z zakupem i patrzyłem jak rośnie. Mam na zakup 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 110tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się mu oszukać, tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
To samo planuję, ale przeciwko ekipie "60 dych minimum". Podawali jakieś daty rozpraw, po których kurs miał ruszyć z kopyta a tu klops. Nie ma 60-ciu dych, ba, nie ma nawet ceny ostatniego wezwania. Daj znać jak się takie pozwy konstruuje, może podzielisz się szablonem pisma?
Dnia 2024-09-06 o godz. 22:44 ~Makao napisał(a): > Nikt mu po 10 nie sprzeda a co dopiero po 2.
Arkusz jest dziurawy jak ser Szwajcarski / od miesięcy o tym piszę . Ruchy w dół i w górę są realizowane wyłącznie przez animatora rynku. Tutaj spółdzielnia nie zdejmie akcji zrzutami / tak zakladam a nawet jestem tego pewien ;P
Dlatego pisalem ze ktos sie powinien zajac tymi manipulacjami na kursie bo jestem pewny ze tutaj nie ma naturalnego rynku. Tak naprawdę moga zrzucic kurs na groszowki
Putin coraz częściej mówi o pokoju, zmienił narrację, więc jak ktoś chętny do sprzedania po 1 zł to zapraszam, może Namsem się skusi, myślę że chętni się znajdą i uwolnią Nansena od takiego ciężaru.
Tak sobie myślę może złożyć ofertę Namsenowi po 1 zł, bo przecież jest wojna, niech się już nie męczą z tym Kernelem z tymi niewdzięcznym i mniejszościowymi akcjonariuszami, przecież firma nie jest więcej warta według nich.
Dnia 2024-09-06 o godz. 22:43 ~Makao napisał(a): > Prorok dlaczego po makale? > > Karty rozdaje ktoś inny z kolejki.
Pomruki forumowe na zdeterminowanym akcjonariacie nie ma prawa zrobić wrażenia. Forum posiada wspólnego wroga którego nie trzeba przedstawiać. Arkusz zleceń to potwierdza. Spółdzielnia animator klepie ciężki kawałek chleba xd.
Więcej listów do akcjonariuszy proszę pisać ,pozdrawiamy serdecznie.
To co dzisiaj kolejny dzien ze sztucznym ubijaniem kursu ? Ciekawe jakie sa koszty takich dzialan a krotko juz to nie trwa. To bedzie juz okolo roku z szemranymi transakcjami