• Czy raport na pewno będzie bardzo dobry? Autor: ~Eldomo [94.240.49.*]
    Szczerze mówiąc wątpię. Nie to abym twierdził, że będzie zły jednakże moim zdaniem nie dorówna oczekiwaniom a te są bardzo rozbudzone. Generalnie w całym FMCG konsumpcja jest słabsza niż w rekordowym 2023. Jeszcze niższe marże są odnotowywane wśród producentów. Osobiście uważam, poziom zbliżony do tego z 2023 byłby mega sukcesem. Jakie są Wasze przewidywania?
  • Re: Czy raport na pewno będzie bardzo dobry? Autor: ~Investor [91.208.93.*]
    Bez względu na to czy raport będzie zgodny z oczekiwaniami czy będzie po prostu dobry nie ma większego znaczenia.
    Akcje spółki są niedowartościowane a sama spółka jest tańszą alternatywą dla drogich marek chemii gospodarczej. Jest dobry marketing i w dobie kryzysu powinna dobrze prosperować. Osobiście uważam że spółka ma potencjał, który niebawem pozytywnie zaskoczy.
  • Re: Czy raport na pewno będzie bardzo dobry? Autor: ~Eldomo [94.240.49.*]
    Masz dużo racji. Argumenty, które podałeś to podstawa do stwierdzenia o podejściu inwestycji raczej conajmniej w średnim terminie. Ja przytoczyłem argumenty, które biorę pod uwagę raczej w terminie do około roku. Wg mnie trendy mogą się odmienić jeśli rozmawiamy o spółkach dostarczających do sieci. Wyniki JMP, Dino, EC z ostatnich dni to arkusz, który niestety pokazuje obecną rzeczywistość. Trzymam kciuki!
  • Re: Czy raport na pewno będzie bardzo dobry? Autor: ~Investor [91.208.93.*]
    Sprzedaż i marketing to nie tylko sprzedaż sklepowa stacjonarna. Polecam obserwację sprzedaży e-commerce, ten rynek uzupełnia sprzedaż całkowitą produktów, a tam się dzieje. Do tego produkty sprzedawane za granicę w tym Niemcy.
  • Re: Czy raport na pewno będzie bardzo dobry? Autor: ~agnieszka [31.0.48.*]
    Jak czytałaś ostatni raport to wiesz że było 8 gr zysku na akcję a 1 kwartał jest najsłabszy dla firmy więc wszystko wyjasni się w raporcie za półrocze a ja jestem przekonana że będzie ok.
[x]
DMGROUP 4,62% 3,17 2025-10-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.