• Kurs. Autor: ~viki [46.113.10.*]
    Ktoś bardzo nie chce żeby to rosło. Ciekawe dlaczego?
  • Re: Kurs. Autor: the_bob [91.233.25.*]
    Jeśli tak jest to pewnie chodzi o pieniądze :P

Jak porównuję z PURE, które zachowuje się trochę podobnie do NNG to nie jest tak źle oni tam od szczytu zlecieli jakieś 37%.
    NNG tym czasie zleciało od szczytu o jakieś 20%.
    Jest korekta, ale w miarę stabilna nie ma takich hardcorowych wahnięć jak na PURE.
    Tego sie chyba wszyscy spodziewali.

Wrzesień już blisko, a z nim kolejne info o postępach prac na 3 skrzynką.
    Nie wydaje mi się aby nadchodzące informacje były wliczone już w cenę więc w mojej opinii będzie rwało do góry. Stąd może zbieranie po niskiej cenie.
  • Re: Kurs. Autor: ~viki [46.113.10.*]
    Też tak uważam. Widać zbijanie kursu na niewielkim wolumenie.
    Plus jest taki, że jeśli te wykresy jeszcze choć trochę za sobą podążają w PURE kończy się cykl korekty i jest u nich szansa na wzrosty - zakładam równie dynamiczne jak spadki.
    To powinno z pewnym opóźnieniem dotrzeć też na NNG.
  • Re: Kurs. Autor: ~kolo [37.47.214.*]
    Moje zdanie jest takie , że podaż wynika z tego , że ludzie tracą cierpliwość .
    Niby wiedzą o wrześniu , że tam jest termin ale inf ostatnio brak np o członkach RN co kupują cokolwiek więc są źli i zamykają pozycje . A z drugiej strony e capital nie chce drożej kupować i się zrobił taki lekki mały kwas.
  • Re: Kurs. Autor: ~viki [46.113.10.*]
    Człowieku .O jakim zniecierpliwieniu ty mówisz,ile minęło od ostatniego cenotwórczego infa? teraz powinien być czas na akumulację a nie na sprzedaż. Tym bardziej pod następne info. Ktoś jednak bardzo się stara zdusić popyt.
  • Re: Kurs. Autor: ~kolo [37.47.214.*]
    wiem że jestem człowiekiem skarbie , nie masz racji
    Zgadzam się z Viki - zniecierpliwienie przy jedno albo dwumiesiecznej inwestycji to trochę dziwne. Chyba, że teraz Zetki grają na giełdzie i jak nie ma 300% w miesiąc to wycofują środki i idą szukać szczęścia w kasynie. Albo masz na myśli ulicę która wydała 2-3 tyś zł na akcie i spodziewała się tych właśnie 300% bo ktoś na forum tak pisał.

Może czasy się zmieniły i wraz z nimi oczekiwania kwartalnej stopy zwrotu.
    Ja to zwalam raczej na sezon ogórkowy - inwestory wrócą z wakacji , obroty się powinny poprawić, a wraz z nimi zarysuje się konkretny kierunek.
[x]
NANOGROUP 0,22% 2,31 2026-05-29 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.