• Euromark Autor: ~jurek5610 [83.24.48.*]
    Co ty porównujesz chińskie badziewie z Wólki Kosowsiej do towarów z Euromarku.To badziewie kupują ludzie mało zamożni.Wolę kupić coś drożej ,ale lepszej jakości.Ludzie coraz wiecej kupują wyposażenia sportowego.To musi przełożyć się na sprzedaż.
  • Re: Euromark Autor: ~RADEK [188.33.44.*]
    A TWOIM ZDANIE GDZIE SZYJE UBRANIE ALPINUS I CAMPUS ????????

SCOTCH&SODA????????/
    TOM TAILOR????????/
    TOMMY HILFINGER??
    LCOSTA???????????
    ODPOWIDZ CHINY TURCJA EUROPA

50% TOWARU SZYJE SIĘ W CHINACH TO MIN ROBI KAŻDA PRAWIE FIRMA ,

WCHINSKIE GÓWNO JAK MÓWISZ TEŻ TWORZY SWOJE MARKI

KTÓRE ŚA KOPIAMI NP ALPINUSA CZY CAMPUSA DLACZEEGO ???? BO JEST SOLIDNE I TANIE , JEST KONKURENCYJNE . PRZEJEDZ SIE PO HURTOWNICH ODIEŻOWYCH KOLEGO ?

ALPINUS OTWIERA WIĘCEJ SKLEPÓW W CELU SZYBKIEGO UPŁYNNIENIA TOWARU
    DO STYCZNIA SĄ BANKRUTEM I TYLKO NA CHWILOWYCH SPEKLACJACH OŻNA NA NIM ZAROBIĆ --------------TO BANKRUCI
  • Re: Euromark Autor: ~jurek5610 [83.24.48.*]
    Chińskie podróbi to tylko podróbki.Ja handluje tanim obuwiem zarówno chińskim jak i obuwim drogim renomowanych firm polskich ,hiszpańskich niemieckich ,brazylijskich niemieckich.Ludzie nie znają chińkich marek obuwniczych bo takich u nas nie ma.Jak ktoś kupuje chińskie tanie buty to wie tylko ze to chinskie,leci na cenę a potem żałuje że mu sie rozpadły.Z ciuchami to samo ,kupisz jakis tanii tzw. cinski polar to zaraz zrobi sie szmata.Za jakośc i marke trzeba zapłacić i coraz więcej ludzi to rozumie.
  • Re: Euromark Autor: ~qwe [87.105.45.*]
    Daj Ty spokój z tą Twoją Wólką. Wszystkie te produkty mam u Siebie w sklepie z odzieżą chińską, kiedyś może i ruch tam był, dzisiaj to i pies z kulawą nogą tam nie zagląda. Adidaski dla dzieci kupiłem z wyglądu nawet ładne 2 tygodnie i kosz sandałki podobnie na szczęście sezon krótki ciekawe że reklamacji nie chcą uwzględniać. Aha cena u nas 2x to co w tej hurtowni bo niby i tak tanio, może za darmo bym wziął. W butach trakkingowych z Campusa żonka już 8 lat po górach śmiga warte były swojej ceny (To tak dla porównania). Nie mowię że wszystko kupuję z tych firm ale ceny odzieży sportowej, bielizny odychającej porównywalne z uznanymi markami, nie zauważyłem tez większej podwyżki odnośnie wzrostu kursu (no chyba że jak piszesz zapasy wyprzedają), aha kolekcje z lat wcześniejszych w moich rozmiarach raczej nieosiągalne z reguły zostają S.
    Pzdr
[x]
EUROMARK 0,00% 0,01 2013-07-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.