Co ty porównujesz chińskie badziewie z Wólki Kosowsiej do towarów z Euromarku.To badziewie kupują ludzie mało zamożni.Wolę kupić coś drożej ,ale lepszej jakości.Ludzie coraz wiecej kupują wyposażenia sportowego.To musi przełożyć się na sprzedaż.
A TWOIM ZDANIE GDZIE SZYJE UBRANIE ALPINUS I CAMPUS ????????
SCOTCH&SODA????????/
TOM TAILOR????????/
TOMMY HILFINGER??
LCOSTA???????????
ODPOWIDZ CHINY TURCJA EUROPA
50% TOWARU SZYJE SIĘ W CHINACH TO MIN ROBI KAŻDA PRAWIE FIRMA ,
WCHINSKIE GÓWNO JAK MÓWISZ TEŻ TWORZY SWOJE MARKI
KTÓRE ŚA KOPIAMI NP ALPINUSA CZY CAMPUSA DLACZEEGO ???? BO JEST SOLIDNE I TANIE , JEST KONKURENCYJNE . PRZEJEDZ SIE PO HURTOWNICH ODIEŻOWYCH KOLEGO ?
ALPINUS OTWIERA WIĘCEJ SKLEPÓW W CELU SZYBKIEGO UPŁYNNIENIA TOWARU
DO STYCZNIA SĄ BANKRUTEM I TYLKO NA CHWILOWYCH SPEKLACJACH OŻNA NA NIM ZAROBIĆ --------------TO BANKRUCI
Chińskie podróbi to tylko podróbki.Ja handluje tanim obuwiem zarówno chińskim jak i obuwim drogim renomowanych firm polskich ,hiszpańskich niemieckich ,brazylijskich niemieckich.Ludzie nie znają chińkich marek obuwniczych bo takich u nas nie ma.Jak ktoś kupuje chińskie tanie buty to wie tylko ze to chinskie,leci na cenę a potem żałuje że mu sie rozpadły.Z ciuchami to samo ,kupisz jakis tanii tzw. cinski polar to zaraz zrobi sie szmata.Za jakośc i marke trzeba zapłacić i coraz więcej ludzi to rozumie.
Daj Ty spokój z tą Twoją Wólką. Wszystkie te produkty mam u Siebie w sklepie z odzieżą chińską, kiedyś może i ruch tam był, dzisiaj to i pies z kulawą nogą tam nie zagląda. Adidaski dla dzieci kupiłem z wyglądu nawet ładne 2 tygodnie i kosz sandałki podobnie na szczęście sezon krótki ciekawe że reklamacji nie chcą uwzględniać. Aha cena u nas 2x to co w tej hurtowni bo niby i tak tanio, może za darmo bym wziął. W butach trakkingowych z Campusa żonka już 8 lat po górach śmiga warte były swojej ceny (To tak dla porównania). Nie mowię że wszystko kupuję z tych firm ale ceny odzieży sportowej, bielizny odychającej porównywalne z uznanymi markami, nie zauważyłem tez większej podwyżki odnośnie wzrostu kursu (no chyba że jak piszesz zapasy wyprzedają), aha kolekcje z lat wcześniejszych w moich rozmiarach raczej nieosiągalne z reguły zostają S.
Pzdr