NAIWNIAKI NA KUPLI DROGICH AKCJI , GŁÓWNIE DROBNI INWESTORZY
I CÓŻ SIĘ OKAZUJĘ ŻE NE MOŻNA ICH SPRZEDAĆ , NOTOWANIA CIĄGŁE WCALE NIE SĄ PEWNE . ABY JE SPEŁNIĆ SPÓŁKA MUSI PRZEKRACZAĆ OBROTY POWYŻEJ 50 TYS I MIN 10 TRANZAKCJI DZIENNIE . PRZEZ OKRES 15 SESJI Z RZĘDU WIĘC , OBORTY TE SPEŁNIA ALE DOPIERO OD TRZECH DNI , A KOMISJA DOPUSZCZA TAKIE SPÓLKI RAZ NA KWARTAŁ STYCZNIU KWETNIU CZERWCU ITD .. CZYLI EUROMARK NIESPAŁENIA WARUNKÓW NA CIĄGŁYCH BĘDZIE ALE MOŻE ZA 3 MIESIĄCE W OBECNEJ CHWILI JESTEŚCIE UBRANI W MAŁO PŁYNNE AKCJE . GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!
NIKOMU NIE ŻYCZĘ UTRATY KAPITAŁU I RADZE NIE PANIKOWAĆ CHODZIAŻ WDAĆ PANIKĘ KTÓRA SPOTNEGUJĘ SIĘ W MOMENCIE OGŁOSZENIA ŻE SPÓLKA NIE WCHODZI NA NOTOWANIA CIĄGŁE .WTEDY TO BRZMI W TYM MOMENCIE JAK ABSURD ------ALE NIE BĘDZIE DNA NA TE AKCJĘ . POZDRAWIAM :)
Czy Ty siebie słyszysz? Jaki masz cel w wypisywaniu tych pierdół?
Czy wiesz ile jest akcji w rękach, które ich w tym roku NA PEWNO nie wypuszczą na rynek..?
Przeanalizuj wykres i transakcje na poziomach 9x groszy.. Ludzie, którzy tam kupowali, mieli gdzieś to, czy spółka jest na fixach czy nie.. Nie ma tańszej odzieżówki na GPW.
I spółki tak sponiewieranej.. Kilkuset procentowe odbicie jest kwestią niedługiego czasu, a im mniej naganiaczy na spadki, wzrosty (nieważne) tym lepiej..
Spółka nie ma dna? Zaręczam Ci, że ma i pewnie bliżej niż Ci się zdaje..
Amerykański niszczyciel USS John McCain, ma w najbliższym czasie zatrzymać północnokoreański okręt Kang Nam, na którym może się znajdować ładunek nuklearny – podaje Fox News.
Zajęcie Kang Nam ma odbyć się w momencie, jak tylko ten oddali się od chińskiego wybrzeża.h.
Okręt, który od momentu wypłynięcia z portu w Korei Północnej był śledzony przez wywiad USA i marynarkę wojenną, na swoim pokładzie może mieć uzbrojenie, części rakiet i materiał jądrowy - podaje Fox News.
Policz sobie te akcje i zastanów się ile z nich oddał CU.. TYLKO FUND ODDAJE TAKIE ILOŚCI PO TAK ABSURDALNEJ CENIE. Nie ich pieniądze, po prostu..Siedzę na spółce od drugiej dekady kwietnia, obserwowałem dokładnie sesję po sesji, kupiłem xxx tys sztuk i według moich spostrzeżeń CU jeśli posiada akcje, to śladową ich ilość.. Ale podejrzewam, że oddał wszystkie.. Więc zrób siusiu, zmów paciorek i połóż się spać.. Z rączkami na kołderce..
O moje akcje się nie martw.. Przez rok na pewno nie trafią na rynek..
Rzadko ktoś mówi do mnie głupcze.. W oczy raczej nikt mi jeszcze tego nie powiedział.
Zakłady Naprawcze Taboru Kolejowego w Łapach złożyły w Sądzie Rejonowym w Białymstoku wniosek o ogłoszenie upadłości obejmującej likwidację majątku spółki - podała spółka w komunikacie.
Spółka podała w projektach uchwał na WZA planowane na 26 czerwca, że zarząd spółki złożył wniosek o upadłość z powodu bardzo złej sytuacji finansowej, braku zleceń wagonowych ze strony PKP Cargo i innych przewoźników kolejowych oraz utraty płynności.
Na początku czerwca akcjonariusze ZNTK w Łapach zdecydowali o dalszym istnieniu spółki. Zgodnie z podjętą wówczas przez NWZA uchwałą, zadłużenie spółki nie przekraczało szacunkowej wartości jej majątku, a zarząd informował, że prowadzi rozmowy z inwestorami branżowymi, mogącymi zapewnić kontynuację produkcji w firmie.
dziękujemy Ci Radku widać że się znasz na inwestowaniu właśnie kogos takiego jak Ty brakowało na tym forum cóż my biedne nieboraczki zrobilibyśmy sami na tym łez padole
dziękujemy że Ty Jeden Jedyny wiesz o co komon i bohatersko ratujesz wszystkie zagubione owieczki pochłonięte bezkońca w bezmiarze chaosu zwanego euromarkiem
dozgonnie Ci wdzięczny MENTOR
MUSISZ NAS WYDOSTAć Z TEGO BAGNA
MUSISZ PROSIMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zastosuję się do zalecenia nicku ,,pies,, napiszę tylko 1 wpis celem wyjasnienia sesji i koniec do 1 fixa poniedzialek.
nie wiem po co te ujadanie na sell - każdy inwestuje wg uznania ( sam kalkuluje ryzyko )
ja osobiscie nie naganialem wpisami po to zeby zepchnac dzisiaj, wczoraj papier - używam AT do wejscia wyjscia.
nakupilem euromarka około 30 tys szt od 1,05 1,20 i dzisiaj po 1,5. ( do 2,5 zł ten pakiet nie pojawi sie na markecie )
czy chronisz biednych inwestorow - czy siejesz panike zeby kupic - nie wiem - dla mnie dzisiejsza korekt nie robi wrazenia ( nie zanegowala wybicia ) zamkniecie poniezej 1,32 moze mnie zmusic to zejscia z pozycji.
takze pisz siej panike - AT mowi ze czy to za tydzien czy dwa widzimy 2,5 i tyle w temacie
10 tys euro kupilem tydzien temu po 1,05 takze spokojnie spie.
NIE jest to moj caly portfel - jako stabilne spolki do inwestycji ( o mniejszych potencjale co prawda) posiadam Complex i Rafako takze nie jestem w ciemno zakochanym spekulantem.
swoje nerwowe nagonik poprzyj czasami AT bo fundamentow nie znasz do momentu publikacji wynikow kwartalnych
nie spowoduje wzrostu ceny (chociaż takie twierdzenie jest naiwne), ale nie wprowadzaj ludzi w błąd i nie pisz o warunkach, których nie ma. Aby przejść na ciągłe, w okresie trzech miesięcy mediana liczby transakcji nie może być mniejsza niż 10 transakcji na sesję oraz mediana wartości transakcji nie może być mniejsza niż 50.000 zł na sesję. Nie mam pojęcia, skąd wziąłeś wymóg spełnienia warunków przez 15 sesji z rzędu.
Oczywiście wszechwiedzący nie jestem i nie zakładam, że jeśli takich warunków nie znalazłem na stronach GPW, to takich warunków nie ma. Nawet jeśli taki warunek jest, to kłamiesz pisząc, że ten warunek jest spełniony dopiero od 3 dni.