zastosuję się do zalecenia nicku ,,pies,, napiszę tylko 1 wpis celem wyjasnienia sesji i koniec do 1 fixa poniedzialek.
nie wiem po co te ujadanie na sell - każdy inwestuje wg uznania ( sam kalkuluje ryzyko )
ja osobiscie nie naganialem wpisami po to zeby zepchnac dzisiaj, wczoraj papier - używam AT do wejscia wyjscia.
nakupilem euromarka około 30 tys szt od 1,05 1,20 i dzisiaj po 1,5. ( do 2,5 zł ten pakiet nie pojawi sie na markecie )
czy chronisz biednych inwestorow - czy siejesz panike zeby kupic - nie wiem - dla mnie dzisiejsza korekt nie robi wrazenia ( nie zanegowala wybicia ) zamkniecie poniezej 1,32 moze mnie zmusic to zejscia z pozycji.
takze pisz siej panike - AT mowi ze czy to za tydzien czy dwa widzimy 2,5 i tyle w temacie
10 tys euro kupilem tydzien temu po 1,05 takze spokojnie spie.
NIE jest to moj caly portfel - jako stabilne spolki do inwestycji ( o mniejszych potencjale co prawda) posiadam Complex i Rafako takze nie jestem w ciemno zakochanym spekulantem.
swoje nerwowe nagonik poprzyj czasami AT bo fundamentow nie znasz do momentu publikacji wynikow kwartalnych
hough