tera jest jasne sprawy się wyjaśniły brąz rozpoczyna inwestycje na 140 hektarach i tu może być jakieś z 90 MW a to już wyższa liga Syski milionowe z Energi. D
DODAM DZIŚ SIE NAKUPILEM BRASA TANIO UWAZAM ZE 35 GROSZY TO OKAZJA , myślę że do czasu jak popłynie prąd z tegoprojektu to 1 akcją może kosztować jakieś 4 lu 5 zl
niezłe naganianie :) jeżeli ktoś uważa że tu będzie 4zł to nieźle się nawąchał mąki Przecież jasne jest ze musi być emisja i tu będzie ze 150mln akcji Jak podbiją cenę do 80-90gr to będzie cud nad wisłą
80-90 gr to cud nad Wisłą? W sytuacji gdy Serby będą w statusie Ready To Build (wszystkie decyzje i pozwolenia załatwione - można wbijać łopaty)? Przecież w 2021 było tu 1,23 zł po infie o zaledwie umowie przedwstępnej na grunt w Serbach.
Niektórzy jeszcze nie zakupili i z każdym dniem będzie im co raz bardziej szkoda. Stąd wysyp nerwowych komentarzy. To oczywiste, że 1,23 zł było w czasie gdy nic nie było więc ...
Było ponad 1,2 zł, pamiętam, byłem na pokładzie wtedy od 40-50 gr, ale wówczas była to czysto spekulacyjna podbitka wątpliwej reputacji ówczesnego akcjonariatu. Wrednie wtedy w pośpiechu upychali papier od poziomu złotówki do okolic 50 gr wspomagając się publikacjami śmiesznych ESPI (jak dobrze pamiętam np. wejście w utylizację paneli czy coś :D). Kompletnie bezwartościowe komunikaty. Potem kurs z 50 gr osunął się boczniakiem do poziomów z jeszcze zeszłego tygodnia. Oczywiście, życzę sobie i wszystkim wejście w "złotówki" kursu i wybijania nowych szczytów, ale też mam obawy czy jest to możliwe. W perspektywie longterm, około 2 lat jeśli realizacja projektu dojdzie do skutku to wtedy myślę spokojnie będzie to możliwe, ale wątpię że wcześniej. Strasznie spółka poleciała w kulki z tą emisją z PP. Zero jakichś komunikatów wyjaśniających, NIC. Po tym całym zjeździe kursu przez prawie 3 lata i długotrwałych zawieszeniach te PP to był jakiś ukłon dla wszystkich cierpliwych akcjonariuszy. Wyjątkowo słabo zagrali. No nic oby teraz już było tylko lepiej z kursem, zysków dla wszystkich!
... proszę przejrzeć historię "spółek wydmuszek" takich jak MIRBUD czy 4Mass. Owszem - parkiet nie ten sam... ale każdy kiedyś zaczynał od NC... Tam również (wcale nie tak dawno) roiło się od trolli (w dwie strony) - ale kto potrafił czytać ze zrozumieniem i myśleć samodzielnie - dziś się śmieje :-)))
Trzymam kciuki za BSA już kilka ładnych wiosen i sądzę ze tak jak w przypadku w/w spółek i tym razem się nie pomyliłem.
Było 1.23 w momencie foto hossy zatem nie ma co porównywać, jest to zdazenie jednorazowe, ie jest to informacja świeża, będzie emisja i to duża i jeszcze kilka argumentów dlaczego
Jedynie co moze to zmienić to kolejne farmy ale na to się nie zanosi bo czasie zawieszenia akcji spółki jakoś nic nie zrobili
Pod czyje niki? Lol
Karawana dojedzie tam gdzie powiedziałem choć sądzę że nawet nie zatem ja ma swój poziom gdzie pozostałą część opchne a wy róbcie co chcecie jak zawsze licząc na niewiadomo jakie zyski
Jexxia mnie jego przeprosiny. Każdy wie czego chce. Jeden się zadowalan1 zł, drugi trzema zł, a ja biorę wszystko i czekam do końca. Pozdrowienia dla zdrowych umysłowo.