Witam ,wpadłem sprawdzić czy prezesik jeszcze przerzuca akcje pomiędzy swoimi kontami i widze,że nic się nie zmieniło,czyli jeszcze przez miesiąc się pobujamy......weszłeś w monnari,tam piękna cisza przed burzą....życze wszystkim akcjonariuszą wzrostów w jak najszybszym czasie!!!
nikt nie sypie, to dobry prognostyk - jeżeli nikomu nie puszczą nerwy to to ten kto sam sobie sprzedaje i kupuje po kilkadziesiąt akcji znudzi sie w końcu:))) kwestia czasu, moja średnia 3,32 i czuje że wkrótce zarobie.
Moja średnia 3,51 ale jakoś nie widzę końca tego marazmu. Przyznam, że liczyłem w obronę poziomu 3,25-3,30 a potem choć jedno ładniejsze wybicie. Cóż - przeliczyłem się. Granica 3 zł też może pęknąć ale rzeczywiście wszystko to odbywa sie się przy mizernych obrotach. A pozbywać sie przy tak niskim kursie żal... zwłaszcza temu co skupuje w imieniu "Prezesa". Pozostaje zatem czekanie
Na takich spółeczkach o małej płynności lubią zagrać spekulacyjnie.Primamoda miała już takie wyskoki,a 30 we wtorek ma być raport.Do tego czasu może być podniesienie kursu.