• Na spokojnie nr 2 Autor: ~indider [95.50.147.*]
    To co widzimy dziś, to naturalna realizacja zysków. Nie wszyscy gracze giełdowi
    stają się inwestorami.

Ważne jest że wolumen obrotu jest niższy niż na wzrostach, a to oznacza, że
    papiery poparkowano na rachunkach. Dla mnie temat OZE jest podobny co
    hossy developerskiej sprzed 20 lat., kiedy zaczęło się naprawdę kręcić część
    spólek, które zajmowały się byle czym i szorowały po dnie zmianiło działalność.

Tutaj dostrzegam analogię. BSA ma kapitalizację 26,7 mln złotych, cóż to znaczy? Niewiele.
    Ci którzy brali i biorą akcje dziś - będą wygrani. Rzecz jednak w tym, że będzie to garstka osób,
    bo większość zadowala się niewielkimi zyskami, które w efekcie, skacząc ze spółki na spółkę - traci.

pzdr.
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~TenKbcy [62.176.76.*]
    A to dobre " nie wszyscy gracze są inwesterami". Giełda jest jedną wielka spekulacją. Żeby zarobić , trzeba komuś wcisnąć ten bardzo dobry papierek.
    Możesz kupującemu mówic, wiesz to jest bardzo dobra spółka, ale ja już wysiadam . Ty na pewno zarobisz krocie
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~J-23 [31.61.238.*]
    2 z przodu ! ! !

JUTRO 25 gr ! !
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~Brawo [37.225.37.*]
    Czyszczenie i za chwilę niespodziewany strzał na 0.40zł tak to działa!
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~Tom [109.243.0.*]
    Ustawił się nisko ,przerzucił z wora do wora zrobił sobie stratę na papierach i tyle.
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~scettino [31.61.238.*]
    ciekawe warto wiedzieć
    to kiedy te 40 gr ? ? ?
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~Paweł [178.37.133.*]
    Będzie i więcej jak będzie info o pozytywnej decyzji, mają bodajże miesiąc liczone od 19 sierpnia. Jak będą dalsze komplikacje, kurs wróci pewnie na 25 groszy, a jak się temat wysypie to i 20 groszy i niżej. Ja tu jestem od 3 lat więc na mnie te wahnięcia żadnego wrażenia nie zrobią. Czekałem tyle to poczekam kolejne lata nawet jakbym miał stracić cały kapitał tutaj.
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~ObserwatoR [37.31.138.*]
    Czy wy nie rozumiecie , że teraz wszyscy przechodzą na Blackrose?

Blackrose liderem wzrostów na NC.

Jutro kolejne kilkadziesiąt procent wzrostu
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~Tom [109.243.0.*]
    ~ObserwatoR [37.31.138.*]  nie masz akcji Brasa to siedź i pilnuj kursu tych akcji które posiadasz a nie naganiaj -
  • Re: Na spokojnie nr 2 Autor: ~Dr_Zgon [31.61.238.*]
    TO wyp******aj na tę blackróżę thun und schleswigholschtein
[x]
BRAS -1,28% 0,23 2026-05-29 13:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.