no trzeba być niezłym moronem żeby spuszczać teraz mispola. W swoim życiu tez przerobiłem kilka maxi morońskich ruchów jak np. sprzedaż Immo z 30% zyskiem po...3,80. To boli do dziś ;)
ja wyrwałem dziś... a co tam nie wiem czy to dużo czy mało i czy wysoko czy nisko :) mam nadzieję że jak jeszcze poczytam i kolegów namówię, to będę spokojniejszy w odbiorze akcji...
spolka przyszlosciowa, dania gotowe pyszne i tanie! ... nie ma wiekszego udzialowca ,,,, to kasek dla inwetorow gieldowych i firm z branzy , jednym slowem warto
gg8016786 pozdroweczka pisac mam czas ten tydzien pogadamy o gpw
05.06.2009 15:03
depesze
AIG TFI ma poniżej 5 proc. Mispolu
5.6.Warszawa (PAP) - AIG Towarzystwo Funduszy Inwestycyjnych
zmniejszyło zaangażowanie w akcje Mispolu i ma obecnie 4,996 proc.
kapitału i głosów na WZA - poinformował Mispol w komunikacie.
Powyższa zmiana udziału nastąpiła w wyniku dokonania w dniu 3 czerwca 2009 r. w ramach zarządzanych przez AIG TFI S.A. Funduszy oraz przekazanych w zarządzanie portfeli transakcji sprzedaży akcji Spółki. Przed zmianą udziału AIG TFI S.A. było w posiadaniu 727 986 akcji z 14 539 000 wszystkich akcji uprawniających do 14 539 000 głosów, co stanowiło 5,007 % kapitału zakładowego Spółki i 5,007 % ogólnej liczby głosów na WZA Spółki.
Aktualnie AIG TFI S.A. w ramach zarządzanych przez AIG TFI S.A. Funduszy oraz przekazanych w zarządzanie portfeli posiada 726 376 akcji Spółki co stanowi odpowiednio 4,996 % ogólnej liczby głosów na WZA Spółki i 4,996 % kapitału zakładowego Spółki.