• akcjoinm? Boli, że zadłużony gniot INM leci na twarz? Autor: ~Ojojoj [84.205.172.*]
    Ale nie wyzywaj się na OZE
    Tu piękny raport, 1,2 mln zysku za IIq, weksel inwestycyjny, gotówką, stabilne zatrudnienie ok 100 osób.
    INM idzie na dno, 30 mln straty, jeszcze więcej zobowiązań.
  • Re: akcjoinm? Boli, że zadłużony gniot INM leci na twarz? Autor: akcjoinm [78.30.80.*]
    buhahahaha co ci leci? trzeba było jak ja pakować po 11-12 i keszować zysk po 34 groszy to nic by ci nie zleciało leszczu bez wiedzy.

https://www.bankier.pl/forum/temat_zapytalem-czatgpt-o-invention-med-i-taka-dostalem-odpowiedz,59883195.html

OZE to bankrut i dobrze o tym wiesz ale co masz zrobić? wyj dalej

i pisałem ci, doszkol sie w zasadach sprawozdawczości bo jak czytam to co piszesz "INM idzie na dno, 30 mln straty, jeszcze więcej zobowiązań." to nie wiem czy się z ciebie śmiać czy płakać.

ale jakoś mnie to nie dziwi jak tu patrzysz na rezerwy i dodajesz rok do roku a nie patrzysz na sume bilansową czy inne przepływu oraz to, że do INCENTOON wpłynie niedługo 15,56 mln dotacji i jeszcze 3 mln za tutorderm.

kwicz nerwusku i baw mnie do nocy
  • Re: akcjoinm? Boli, że zadłużony gniot INM leci na twarz? Autor: ~alejaja [185.221.80.*]
    Znowu słyszy w głowie głosy w tym głos bezVlada ha ha ha.
[x]
OZECAPITAL 0,87% 0,46 2025-10-24 15:48:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.