Tak wyglądają komunikaty od prawdziwych spółek gamingowych https://www.bankier.pl/wiadomosc/Gra-Movie-Games-Drug-Dealer-Simulator-2-sprzedala-sie-w-liczbie-ponad-150-tys-sztuk-8798724.html
A spółki które tylko udają że produkują gry to jedynie potrafią informować o zarejestrowaniu się w jakimś darmowym programie dla developerów jak to w zwyczaju ma simfabric.
Co pietrek przelogowales się i chciałeś ludzi na minę wpakować z Moviegames...sam sobie bierz akcję po 20 zł a oni wydrukowali dla siebie ponad 500 tys akcji po 1 zł
Szybko poszło przelogowanie że sriccaardo na pietrek...teraz czas na tommy potem krakralescze
Dlaczego miałbym odnosić się do poczynań innej spółki na forum SimFabric? Jak sytuacja Movie Games ma się do tragi-komedii jaka sie odbywa na SimFabric?
He he, niezłe jaja. Trole naganiające od simfabric dostały strzała w pysk tym raportem od Movie i zamiast odnieść się do pierwotnego wątku to wymyślają tematy byle by tylko uciec od niewygodnych kwestii. Celowo zaprezentowałem raport Movie bo z jakiegoś względu jest to dla was znienawidzona spółka. Mnie osobiście nie interesuje co tam wyprawia prezes. Julka też zrobiła wałki z akcjami co potwierdziły sądy dwóch instancji, a o Movie jakoś cicho, nie słyszałem o sprawach w sądzie. Ale do rzeczy, czy którykolwiek trol naganiający mógłby podesłać link do podobnego raportu sprzedazowego od simfabric, gdzie będzie napisane ile sztuk gier sprzedało się na jakim portalu? I to jest właśnie temat tego wątku. Uczcie się od Movie że jak się obiecuje jakąś grę to się ją produkuje, wydaje i sprzedaje dzięki czemu wiadomo z czego pochodzą zyski i wiadomo że nie są one wirtualne jak w EspiFabric...
Ja nie naganiam na żadne spadki. Ja jedynie ostrzegam że spółka która okłamuje inwestorów od 4 lat i od 4 lat nie robi nic poza drukowaniem lipnych Espi to wcześniej czy później albo zostanie zawieszona przez KNF albo sama ogłosi upadłość.
E Ricardo forum ci się pomyliło. Albo dalej nie wyciągnąłeś wniosków z tego co pisałeś i się dalej nie uczysz. Tylko na spadki naganiasz. Tak to nie działa. Ci co mają kupić, to i tak kupią akcję simfabrica
Chciałem tylko dać znać że znienawidzone przez was Movie ciągle angażuje się w produkcie gier a simfabric jedyne co robi to drukuje lipne Espi i loguje się do darmowych programów.
A co do spadków to tutaj nie trzeba na nie naganiać. Odpal sobie kurs z ostatnich 4 lat i zrozumiesz że ta linia już dawno wyznaczyła kierunek na dno.
Naganiaj, naganiaj na spadki może kogoś nagonisz i może dasz radę taniej kupić akcje simfabric. A na movie pewnie nieźle wisisz z koro tak promujesz te spółkę. Pewnie po 138 zeta za akcję. Nie martw jeśli nie zbankrutuje to za kilka dekad z niej wyjdziesz. A jak nie ty, to twoje wnuki:)
No i dochodzimy do sedna. Uprzejmie donoszę że spółka Simfabric nie wyprodukowała ani jednej gry własnej obiecanej ponad 4 lata temu w prospekcie emisyjnym. Jeżeli ktoś nie wierzy to niech sobie poszuka gdzieś gry Farm & Fix 2020 od simfabric. Nie istnieje. Też uważam że trzeba przed tym wałkiem ostrzegać nowych nieświadomych żeby nie wdepnęli na minę. Opłacani naganiacze na simfabric to powieszone po 99 zł trole ubrane przez emila w loty na księżyc...
Powtarzam... dlaczego miałbym komentować sytuacje zupełnie innej spółki na forum SimFabric? Powiem tylko jedno. To absolutna desperacja te wasze wpisy o MG. Nie macie jak bronic tego krzaka, atakujecie więc inne spólki, które wedlug was sa "konukrencja" dla SimFabric (spolki, ktora nie zrobila zadnej gry i nie spelnila zadnej obietnicy od debiutu).