Dnia 2024-08-19 o godz. 17:27 ~Anula napisał(a): > Tadziu to jaką szabelkę ruskim dałeś ?
szabelka to mało, moje imię to imię najświętszego obywatela świata - ojca dyrektora - moja matka nieboszczka przewidziała, że będzie taki święty - ojciec dyrektor i jego niepokalany ojciec chrzestny ojciec narodu - dwie jełopy i wrzody na ciele polski
Ojej. Wiedziałem że nie masz pojęcia o logice, ale żeby aż tak?
Słonko, skoro doszło do fuzji, której skutkiem jest połączenie kilku spółek, a więc oczywistym powinien być wzrost wartości spółki a skutkiem jest zwała kursu, to znaczy, że inwestorzy na tym zyskali?
P Tusk obiecuje Olimpiade w Polsce jak obiecał benzyne za 5.19 zł ani jedno ani drugie sie nie zdarzy ...co do specjalistów z PO ORLEN za ich czasów dwa razy miał straty i nadal oni pracuja w tej firmie np prezes Krawiec ,zyski przynosza inwestycje Obajtka w które zainwestował p prezes kilka lat temu ,obecny zmienił dostawce parówek oraz kupił rope od Anglików oraz ogłosił przetarg na kawe...mija 10 miesiecy za kilka dni
zgadza się, bo to co na olimpiadę zmarnować to lepiej wspomóc ojca dyrektora, to oczywista korzyść - z miejsca wór głosów na pisiorów i tego pasożyta kaczkę
kura ma dwa zwoje mozgowe i kilka zwienczen nerwowych na czubku glowy ty raczej tyle nie masz ona wie poco drapie ziemie a ty nie wiesz co piszesz...................
Dnia 2024-08-20 o godz. 09:32 ~re napisał(a): > kura ma dwa zwoje mozgowe i kilka zwienczen nerwowych na czubku glowy > ty raczej tyle nie masz ona wie poco drapie ziemie a ty nie wiesz co piszesz...................
jak nie wiem ?, piszę że kaczor to twoje bóstwo, a nowogrodzka to miejsce kultu - całkowicie popieram stanowisko