• Nowe info z Ekipy Autor: ~Zyzik [185.216.35.*]
    Nowy filmik od Prezesa na youTubie wczoraj wleciał.
    Kanał Łukasz Wojtyca.
    Jest dobrze...
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Icek [51.16.29.*]
    Mi to jest pełne dziwnie, że mając spółkę która już na dzień dzisjeszy pokazuje super wyniki, pomimo że mocno się rozwija i inwestuje a perspektywy są równie ciekawe, niemal nieograniczonego rozwoju, większego zainteresowania akcjami nie widać.
    Większość spółek po takich wynikach, jak choćby ostatnio pokazała Ekipa, to przez kilka dni z wideł by nie schodziła.
    Ja skubię sobie od jakiegoś czasu, bo jak ulica tym się wreszcie zainteresuje, to aktualna cena według mnie, może być tylko wspomnieniem. Ostrzegam, Nie bierzcie przykładu ze mnie...
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Ww [188.146.236.*]
    Nasz główny akcjonariusz JC bierze ostro z prawej swoje akcje JRH, coś mi się wydaję, że czuje rynek jak moja skromna osoba pro wzrostowo, dzisiaj już tam były widły i galanty obrót jak na ostatnie sesje. Coś się szykuje … moje spostrzeżenia
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: -arti- [79.191.86.*]
    Wczoraj Friz pokazał zarys jak ma wyglądać hala, oczywiście to tylko szkic, ma nadzieję że w następnym roku uda się część wybudować.
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Widziałem ten zarys, jak to wypali … będzie bajeczka. Wszystkie spółki córki w jednym miejscu pewnie …
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: -arti- [79.191.86.*]
    Taki jest zamysł żeby biura, produkcja, szwalnia itp były w jednym miejscu, organizacyjnie na plus, odpadają koszty wynajmu pomieszczeń , mniej czasu zmarnowane na przejazdy.
    Nic tylko czekać na efekty
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Ww [178.36.22.*]
    Tak żeby rozruszać trochę tu watek od rana ;) przeczytałem ostatnio że Warner Bros miał 11 mld straty, było to spowodowane wieloma czynnikami, niższe wpływy z reklam, mniej chętnych na płatne kanały itp. padły w necie nawet stwierdzenia, że TVN będzie na sprzedaż. I tak sobie pomyślałem, że po co ładować kaskę w nowa siedzibę jak można zainwestować w TVN ;) oczywiście uprzedzam, pisze to w kategorii rozruszania forumowiczów od samego rana. Po drugie jeżeli taki WB widzi na własnych wynikach schyłek dotychczasowej TV, czy nie powinien poszukać alternatywy w postacie inwestycji w taki holding jakim jest nasza EKIPA... S.A. Nowe media przejmują rynek zakup Instagramu przez Meta było tego najlepszym przykładem i dobrym biznesowym krokiem. Ciekaw jestem jak długo będziemy czekać to na potężnego inwestora z obszaru tradycyjnych mediów, wg. mnie to tylko kwestia czasu. Rozwój EEE, posiadanie własnej infrastruktury, zaplecza technicznego tylko przyspieszy ten krok. Także przyszłość naszej spółki widzę w różowych okularach - to tylko moje dywagacje i opinia, oparta na domysłach i na własnym instynkcie rekinka giełdowego :) Pozdrawiam
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Tytus [5.173.184.*]
    Jestem jakoś dziwnie spokojny o Ekipę
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Ww [188.146.236.*]
    Jak dziś zaczniemy luką do góry, to będzie dobry dzień
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Kamil [84.40.138.*]
    Ostatnio same dobre dni są. Powoli do przodu. Uważam, że Ekipa świetnie sobie radzi na socjalach i mimo wzrostu ilości internetowych hejterów w ostatnim czasie - pięknie sobie poradzili.
    Karol nie rozprasza się, a Wersow realizuje swoje plany współpracowe i podróże. Nie ma poczucia, że się przejmują, a z pewnością trolle ucichną jak zobaczą brak reakcji i przejdą na nowy obiekt hejtu...

Sam inwestowałem w Ekipę w okolicy 7zł. Uśredniałem w okolicy 3zł i już znacznie lepiej sytuacja wygląda :) Przeczekałem już prawie 3 lata i czuję, że w kolejne 2 miesiące powinna bariera 4zł pęknąć, a po mediowym szumie odnośnie nowego filmu - przebijemy 5-6zł na spokojnie jeśli film dobrze przyjmie się w mediach i u odbiorców.

Tutaj to jest longterm i tyle :)
  • Re: Nowe info z Ekipy Autor: ~Inw [91.94.108.*]
    Szkoda że kurs się zachowujeje jak z wig-u,na innych spółkach z newconect byle informacja i 20-30% wzrostu przez parę dni,a tutaj systematycznie co qwartał super wyniki a kurs mizernyjedyny pozytyw to że trzeci qwartał znów przebije ubiegłoroczny.Tyle że za ryzyko powinna być większa nagroda
[x]
EKIPA 1,62% 1,88 2025-10-24 16:00:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.