Tak żeby rozruszać trochę tu watek od rana ;) przeczytałem ostatnio że Warner Bros miał 11 mld straty, było to spowodowane wieloma czynnikami, niższe wpływy z reklam, mniej chętnych na płatne kanały itp. padły w necie nawet stwierdzenia, że TVN będzie na sprzedaż. I tak sobie pomyślałem, że po co ładować kaskę w nowa siedzibę jak można zainwestować w TVN ;) oczywiście uprzedzam, pisze to w kategorii rozruszania forumowiczów od samego rana. Po drugie jeżeli taki WB widzi na własnych wynikach schyłek dotychczasowej TV, czy nie powinien poszukać alternatywy w postacie inwestycji w taki holding jakim jest nasza EKIPA... S.A. Nowe media przejmują rynek zakup Instagramu przez Meta było tego najlepszym przykładem i dobrym biznesowym krokiem. Ciekaw jestem jak długo będziemy czekać to na potężnego inwestora z obszaru tradycyjnych mediów, wg. mnie to tylko kwestia czasu. Rozwój EEE, posiadanie własnej infrastruktury, zaplecza technicznego tylko przyspieszy ten krok. Także przyszłość naszej spółki widzę w różowych okularach - to tylko moje dywagacje i opinia, oparta na domysłach i na własnym instynkcie rekinka giełdowego :) Pozdrawiam