• Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    W tym DM!
    Kiedyś po gameplayerze DM kurs poszedł w tydzień z 2,5 na ponad 7 Pln.
    Teraz prawdopodobnie 4 grywalne dema tydzień po tygodniu i ten festiwal dem zakończy EA Rp3.
    Dodadkowo info że gra Movie przejęta od Space jest gotowa i czeka na wydanie.Co oznaczą że jest to opcja ratunkowa jakby EA RP3 nie odpalił(w xo wątpię bo mieli bazę z RP1 i wiedzę co było nie tak z RP2).Martwi mnie EA bo nie czuje takich premier przedwczesnych ale widać taka moda moda panuje.
    Spółka zaczyna zarabiać co kwartał więcej co daje nadzieję na wzrost kapitalizacji.Czwarty kwartał na NC powinien należeć do Juju.Tu wyglada to o wiele lepiej jak na Farmie przed wydaniem Www.Dla przypomnienia piszę wyłącznie z loginu czyli co eliminuje przed moim imieniem falującą kreseczkę.Ja nam prostą i bardzo proszę zwracać na to uwagę aby nie mylić mnie z moimi klonami.Dodatkowo dla zwiększenia anonimowości piszę poprzez zagraniczne Ip które zmieniam co jakiś czas.Aktualnie używam IP brytyjskie.Pozdrawiam i życzę ciepłego przedłużonego weekendu.Wasz przewodnik Jujubowy -dareczek-
    Ps.Jaką ciepłą wyspę polecacie do osiedlenia się po zarobku na Juju?
    Mimi,Alex i Zbig jestescie tutaj z nami?
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: -dareczek- [109.169.52.*]
    A dodatkowo wydawca RP3 na Gamesconie 2024 ma być i pewnie po@każe materiał z RP3.Samo odwołanie się do gier Paradoxa to już połowa sukcesu.Po Gamesconie WL może dopiero ruszyć z kopyta
    I Polskie stoisko na Gamesconie.
    Może nasz Prezes tam się zgłosił bo to doskonała okazja okazja do promocji firmy jako całość.Tym bardziej że Jujubee ma robić gry niejako narodowe czyli Słowianie i Dziady które wspiera Państwo
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~DupaJasia [149.88.98.*]
    Teraz nie warto brać TERMOEXPEKRT wyniki7 takie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wska7zuje na to, że kurs nie będzie rósł
    Teraz to wystarczy mieć akcje Juju i rączki trzymać z dala od klawiatury i czekać.A jak korci dotknąć klawiatury to wystarczy przypomnieć sobie do ilu poszedł kurs Simfabric po infach o kilku grach w drodze(tam nie pokazali dem)
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~Hahaha [31.61.177.*]
    Pierdzielisz te same farmazony od lat xD
    Ok.Podejdź inaczej.Jako gracz giełdowy.Prawie zawsze są cykle giełdowe.I tutaj nawet laik zauważy że tyle inf zmienia cykl.Tu nie muszą być gry ale same dema wystarczą.Tak działa giełda gamingowa.To pisałem lata temu.Michale nie musisz mieć gier graj infami o kilku grach.Rób jak Julka z Sim.A tutaj niespodzianka mamy dema gier i dwie gotowe gry.Rp3 i Maggie s Movie
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~Tomi [188.146.253.*]
    Czekać na te dema gier ....
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: vacarius [46.112.89.*]
    Ja się trochę obawiam ciepłych wysp. Bo będzie tam za ciepło 50 stopni Celsjusza jak w Chiszpani czy Grecji aktualnie. Nie wytrzymam bo w Polsce ledwo 31 wytrzymuje. A tu mam tanie piwko w sklepach z promocji na wyspach będzie drogie. Ja nawet bogaty sknerą zostanę dalej. A po za tym takie wyspy będą znikać. Bo je woda zaleje. Podniesienie się oceanów o metr dwa dla Polski to jak nic. Ale na wyspach będzie problem. W sumie to urodziłem się w najlepszym miejscu do życia nie muszę gdzieś dalego wyjeżdżać. To do nas za niedługo Grecy i Chiszpanie bedą uciekać z powodów klimatycznych. A Polacy kupują nieruchy tam bo tam nigdy nie byli albo byli za krótko i tylko w hotelach z klimą i nie znają tamtejszych problemów klimatycznych. Po co to ciągłę słonce komu dobrze jest jak co 2 dni pada deszcz a nie dwa razy w roku! Ja bym wolał się zaszyć na Polskiej wsi Podobnie jak Pudzianowski. A jak nie polskiej wsi to Czeskiej albo Niemieckiej. Może nawet lepiej czeskiej niż Polskiej. Z powodu zagrożenia wojną Polsko-Rosyjską. I groźbą głupszych rządów w Polsce.
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~deris [50.234.175.*]
    proszę nie pisz Hiszpania przez ch
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~-dareczek- [31.0.79.*]
    Jótro się nie otforzy i bendzie na widłach. Zobaczycie że moje prognozy i analizy som na 100% trafne.
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~-dareczek- [31.0.79.*]
    Nie wiecie dlaczego mi dzisiaj nie rośnie???
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~-dareczek- [31.0.73.*]
    Ale bendzie rosło jjuuuujjeeebbbyyyy.
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~Barto96 [104.129.56.*]
    W przyszłym 8tygodniu raczej korekta na Columbusie i Sunexie to samo TermoExpeOrt Pure też jeszcze możOe spaść
  • Re: Dema 4 gier do listopada!!!! Autor: ~vacarius [31.61.177.*]
    Ja siedze na tronie i wyrasta mi ogonek
[x]
JUJUBEE -5,15% 1,29 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.