• Jak ktoś chce - niech sprzedaje, koniu lżej :) Autor: ~Lo [104.28.64.*]
    Nie widzę ani jednego racjonalnego powodu, aby sprzedawać akcje po takiej cenie przy takim raporcie. Nie wiem jakiego rodzaju akcjonariusze siedzą na spółce, ale trochę śmiesznie się patrzy na dzisiejsze wygłupy kursu :) Jak chcą - niech sprzedają, potem wzrosty będą wyższej jakości, zdecydowanie trwalsze, albowiem spekulanci będą pozbawieni niezbyt chwalebnej możliwości robienia kółeczek w trakcie zrywu prowzrostowego :) Poziom 0,23 odchodzi powoli w zapomnienie. Pytanie kiedy dotrzemy do unormalizowanego kursu względem informacji finansowych :)
  • Jak ktoś chce - niech sprzedaje, koniu lżej :) Autor: ~rg [37.109.146.*]
    Spółka ta niestety zawsze reaguje z pewnym opóźnieniem tak jakby akcjonariusze musieli przetrawić podawane informacje. Kurs zresztą trzymał się dzielnie już przed publikacją raportu czego nie muszę tłumaczyć bo każdy pewnie wie że są mniej i bardziej zaznajomieni z informacją akcjonariusze i nie chodzi mi nawet o jakieś przecieki chić niczego wykluczyć nie można ale przecież tam pracują ludzie i widzą jak się praca i zamówienia rozwijają odnośnie nowych produktów , ktoś robi teżsprawozdania więc jest jak jest.
    Spokojnie,uklepiemy co mamy uklepać odkupi się od chętnych do sprzedaży, akcjonariat oswoi się z kursem i pójdziemy na kolejny poziom bo inaczej zawsze jakieś zawalidrogi będą ciążyć tak jak piszesz.
    Ja swoją strategię już tu obrałem i się jej trzymam o czym pisałem już w innym poście.
    Spokoju życzę i wytrwałości w swoich postanowieniach.
  • Re: Jak ktoś chce - niech sprzedaje, koniu lżej :) Autor: ~Lo [104.28.64.*]
    Dzięki za ciekawą wypowiedź. Również zauważyłem podobne schematy na spółce, jednakże wciąż nie mogę się przyzwyczaić do ociężałości i braku takiej reaktywności, z jaką jesteśmy zaznajomieni na spółkach z GPW. Życzę i Tobie wytrwałości, mamy niezwykle ciekawą i perspektywiczną spółkę w portfelu, trzymam od końca 2022, nie zamierzam sprzedawać, co jakiś czas coś skubnę :)
  • Re: Jak ktoś chce - niech sprzedaje, koniu lżej :) Autor: ~Leon [77.255.16.*]
    Cierpliwość to jest kluczem do osiągnięcia sukcesu na tej spółce :)
  • Re: Jak ktoś chce - niech sprzedaje, koniu lżej :) Autor: ~Tom [87.205.89.*]
    Ja na spółce od 4 lat - nigdy nie sprzedałem, co jakiś czas dokupuję - czekam na 1-1,5 pln. Sądzę, że to kwestia jeszcze 2-4 lat. Chyba, że jakiś krach szykują - to będzie dłużej
[x]
EXCELLENC -5,97% 0,30 2025-09-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.