Wiecie że simfabric (zwana w branży jako Espifabric) nie wyprodukowała jeszcze ani jednej z obiecanych 4 lata temu gier własnych? Nie powstała ani jedna gra z tych zapowiedzianych na 2021,2022 i 2023 rok. A co gorsza, nie ma nawet jednego dowodu na to że te gry były kiedykolwiek w produkcji.
Obszerna lista gier już nie raz była publikowana. Gry sprzedają się bardzo dobrze, generują duże przychody. Jest nimi zainteresowany rynek azjatycki gdzie sprzedaż idzie w miliony!
Żeby po raz kolejny nie musieć nikomu tłumaczyć że wbrew temu co ściemniają trole naganiające to niestety ale spółka nie wyprodukowała ani jednej gry własnej z obiecanych 4 lata temu wielu gier, to skupmy się na jednej. Pytanie - gdzie jest Farm & Fix 2020? (przypomnę że mamy już rok 2024)
Ja tylko dodam, ze kryminalistka z zarządu Julia Leszczyńska zapewniała w oficjalnym dokumencie informacyjnym z końca listopada 2021 roku, iż "farm and fix jest finalizowany".
No dobra, minął kolejny rok, może tym razem ktoś mi powie gdzie mogę kupić Farm & Fix 2020? Od 5 lat chcę w nią pograć ale jest strasznie trudno dostępna, zwłaszcza na STEAM. Ostatnio (czyli kilka lat temu) zarząd twierdził że: "Projekt jest w realizacji. Na pewno zostanie zaktualizowana nazwa gry. Zrobimy to wraz z rozpoczęciem światowej kampanii promocyjnej gry. Mamy plany na wydanie Farm&Fix 2020 na wszystkie platformy w tym na konsole najnowszej generacji". Czyżby kłamali ludziom w żywe oczy?