Może u świniopasa, to i po zyskach.
Jednakże jeśli chodzi o Gobarto, tu sytuacja jest w normie.
Drogi świniopasie zapewne nie masz pojęcia, że chlewnie Gobarto są na najwyższym poziomie jeśli chodzi właśnie o zapobieganie ASF.
Tymczasem słupy wystawiają po 39 zł i chętnych brak. Wiara, że będzie wezwanie po 100 chyba jest niewielka. W obecnej sytuacji to nie jest rynek i notowanie łatwo im animować.
Tu sytuacja jest standardową. Zniechęca tych już niecierpliwych. Wygląda jednak na to że jest ich niewielu. Widać po obrotach i skokach cenowych że ten moment już blisko.
Myślę, że do roku mogą nas męczyć. Nie sądzę, żeby dłużej. Wpakowali masę kasy (jak na ich chciwość) w 91%. Zostało jeszcze 4%. Głupio przyznawać się do błędu na tym etapie. Byli zbyt chciwi przy poprzednim zaproszeniu.
Ja się męczyłem 2008-2011. Teraz leży mi bo się odbiłem gdzie indziej. Teraz to może być jak dla mnie premia za los co mi Ci ludzie sprawili. Pozew i nerwy mam za sobą… i pewnie wielu innych tutaj pozostałych. A co do Marka to już przywykłem, bo ponoć kupił niedawno i się grzeje by papier spylić.
Dla mnie jest to również pieniądz extra. Miło byłoby temat zakończyć z godziwą rekompensatą za przetrzymanie kryzysu zgotowanego przez Macieja. Spokojnie czekamy na decyzję. Transakcje na gpw na tej spółce po 10, 50 szt. nie świadczą o wartości rynkowej. Ten zależy od oferty Cedrobu.