• i po zyskach... Autor: ~świniopas [91.123.181.*]
    ASF, ASF, ASF, ASF !!!!!!!!!!!!!!
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Półtusk [94.254.167.*]
    Może u świniopasa, to i po zyskach.
    Jednakże jeśli chodzi o Gobarto, tu sytuacja jest w normie.
    Drogi świniopasie zapewne nie masz pojęcia, że chlewnie Gobarto są na najwyższym poziomie jeśli chodzi właśnie o zapobieganie ASF.
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Mars [213.238.91.*]
    No nie do końca... Wiesz że na świniach ze stref zagrożonych ubojnie zarabiają więcej niż na tucznikach ze stref czystych...???
  • Re: i po zyskach... Autor: ~X5 [83.25.125.*]
    Tymczasem słupy wystawiają po 39 zł i chętnych brak. Wiara, że będzie wezwanie po 100 chyba jest niewielka. W obecnej sytuacji to nie jest rynek i notowanie łatwo im animować.
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Kudłaty [37.31.146.*]
    Tu sytuacja jest standardową. Zniechęca tych już niecierpliwych. Wygląda jednak na to że jest ich niewielu. Widać po obrotach i skokach cenowych że ten moment już blisko.
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Jaro [5.173.206.*]
    Mam ich gleboko w ,,swinskim dolku,,niech zniza kurs i do 7 zl Czekalem 15 lat poczekam nastepne i tak myśię tu kazdy
  • Re: i po zyskach... Autor: ~marek [31.130.104.*]
    Następny geniusz dlugodystansowiec tylko co będzie za 15 lat
    Myślę, że do roku mogą nas męczyć. Nie sądzę, żeby dłużej. Wpakowali masę kasy (jak na ich chciwość) w 91%. Zostało jeszcze 4%. Głupio przyznawać się do błędu na tym etapie. Byli zbyt chciwi przy poprzednim zaproszeniu.
    Mnie nie mecza meczylem sie w 2008-2009
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Kudłaty [37.31.146.*]
    Ja się męczyłem 2008-2011. Teraz leży mi bo się odbiłem gdzie indziej. Teraz to może być jak dla mnie premia za los co mi Ci ludzie sprawili. Pozew i nerwy mam za sobą… i pewnie wielu innych tutaj pozostałych. A co do Marka to już przywykłem, bo ponoć kupił niedawno i się grzeje by papier spylić.
    Dla mnie jest to również pieniądz extra. Miło byłoby temat zakończyć z godziwą rekompensatą za przetrzymanie kryzysu zgotowanego przez Macieja. Spokojnie czekamy na decyzję. Transakcje na gpw na tej spółce po 10, 50 szt. nie świadczą o wartości rynkowej. Ten zależy od oferty Cedrobu.
    Widzisz ja tak nie przezywam jsk ty bo dawno ten papier na straty spisalem wiec tylko teraz moge zyskiwac ,azachlanny nie jestem
  • Re: i po zyskach... Autor: ~Dupa [146.70.18.*]
    Teraz nie wardto brać TERMOEXPERT dwyniki tdakie sobie arkusz dziurawy jak ser, wszystko wskazuje na to, że kurs nie będzie rósł
[x]
GOBARTO -3,04% 22,30 2025-10-13 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.