• Sfrustrowano-czerwony Autor: ~Zbyszek [91.231.125.*]
    No i co tam hopacy? Sfrustrowano-czerwony, co żeś tam gadał? Jakie miałby być te wyniki za Q2? Co się stało?

A fanatykpli jak tam? Poci się, dwoi i troi, i staje na głowie żeby ten raport przedstawić jako sukces? Kolejny raz patrzy w przyszłość z optymizmem?

XDDD
  • Re: Sfrustrowano-czerwony Autor: ~Żubrowski [37.225.72.*]
    Prawda jest jaka jest. Kurs przypadkiem nie jest. Zarząd nie potrafił przewidzieć sytuacji na rynku, nie podjął żadnych działań zaradczych. Właściwie poszedł tylko w opcje przeczekania sytuacji. Do końca roku się wyjaśni czy jako tako utrzymamy to co jest teraz i na nowo zaczniemy się łudzić czy będzie walka o przetrwanie firmy i restrukturyzacja na gwałt.
  • Re: Sfrustrowano-czerwony Autor: bialoczerwony1972 [83.6.25.*]
    Widzę że moderek usunął mój komentarz, że Zbysiu chciał się dowartościować i założył aż watek :) no i że musi wyżej skakać bo nawet za nogawkę nie ugryzł
    @Żubrowski.
    Tak to prawda, nie potrafił przewidzieć że to potrwa tak długo i tak długo będzie się odbudowywać! Znasz kogoś kto potrafił? Może z tych trzech czy czterech konkurencyjnych firm, które mają poważne kłopoty? Może ty, albo może ktoś z twoich znajomych?
    Nie wiem jak długo tu jesteś, ale wystarczyłoby żeby zarząd nie wypłacił dywidendy, której wypłatę tu krytykowałem tylko czy miał inne wyjście gdy np.właściciele jej chcieli? Dla mnie jest teraz fatalnie i jedyne co mnie dziwi, że nie było dużej podaży po tych dramatycznych wynikach. Nie wiem czy jeszcze jej ( podaży) nie bedzie, ale zanosi się że chyba nie! Ewidentnie kurs spadał pod te wyniki, zobaczymy czy będzie dalej spadał pod wyniki 3Q czy zacznie się odkupowane bo skoro giełda dyskontuje przyszłość.....
    No chyba, że spółka będzie się nadal zwijała i ....
  • Re: Sfrustrowano-czerwony Autor: ~Zbyszek [91.231.125.*]
    Trzymaj, przygotowałem to dla ciebie wystarczy, że to przekopiujesz: "Przepraszam Panie Zbyszku, miał Pan rację przez cały ten czas, a ja byłem zwyczajnie naiwny i głupi. Przepraszam z całego serca." Pokaż że masz resztki godności.
  • Re: Sfrustrowano-czerwony Autor: ~Niku [5.184.229.*]
    Jak lemingi głosujące lebiegi ?
    Zbysiu pysiu ile masz lat mat*ołku? Xd
    Tak jak myślałem. Zero godności.
    @ZbysiuPysiu

Jakbyś miał choć trochę sprytu to byś nie robił z siebie ofiary losu! https://www.bankier.pl/forum/temat_wyniki-za-2q2024,67615343.html już ci napisałem, że nie mam problemu z przyznaniem się do błędu i i można to zobaczyć. Zobaczymy czy to zrobisz za jakiś czas gdy o tym dołku to już prawie nikt nie będzie pamiętał! No oprócz ciebie bo ty będziesz sobie pluł w brodę, że nie wykorzystałeś szansy.
    Oświadczenie, przeprosiny xD zapytam jeszcze raz ile ty masz lat??? xD
    Do dobrze, już dobrze frustracie xD Po prostu to przekopiuj i miejmy to z głowy.
  • Re: Sfrustrowano-czerwony Autor: ~gluś [37.120.151.*]
    @WhiteRed

Odpuść! Nie karm trolla! Przecież na pierwszy rzut oka widać, że to frustrat i musi się dowartościować.
    Co do kursu, to dla mnie to jest mega okazja i dokładnie tak jak piszesz, skoro kurs nie spada po takich wynikach tzn że spadł mocno już przed raportem. Średniej nie zmniejszę z tych 20zł za dużo ale po 18zł w perspektywie tego czego się spodziewam to mega okazja.
    Zostaw tych trolli. Poszczekają i pójdą sobie
[x]
PLATIGE 0,00% 11,50 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.