Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,40 zł , zmiana od tamtej pory: -36,14%

Re: Sfrustrowano-czerwony

Widzę że moderek usunął mój komentarz, że Zbysiu chciał się dowartościować i założył aż watek :) no i że musi wyżej skakać bo nawet za nogawkę nie ugryzł
@Żubrowski.
Tak to prawda, nie potrafił przewidzieć że to potrwa tak długo i tak długo będzie się odbudowywać! Znasz kogoś kto potrafił? Może z tych trzech czy czterech konkurencyjnych firm, które mają poważne kłopoty? Może ty, albo może ktoś z twoich znajomych?
Nie wiem jak długo tu jesteś, ale wystarczyłoby żeby zarząd nie wypłacił dywidendy, której wypłatę tu krytykowałem tylko czy miał inne wyjście gdy np.właściciele jej chcieli? Dla mnie jest teraz fatalnie i jedyne co mnie dziwi, że nie było dużej podaży po tych dramatycznych wynikach. Nie wiem czy jeszcze jej ( podaży) nie bedzie, ale zanosi się że chyba nie! Ewidentnie kurs spadał pod te wyniki, zobaczymy czy będzie dalej spadał pod wyniki 3Q czy zacznie się odkupowane bo skoro giełda dyskontuje przyszłość.....
No chyba, że spółka będzie się nadal zwijała i ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE -2,08% 11,75 2025-10-03 16:49:03
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.