Ja jutro sprzedam swoje, pod warunkiem że na K będzie tyle ofert abym mógł wywalić za jednym pociągnięciem, choć bardzo w to wątpie, bo chętnych na kupno tego badziewia nie ma za wiele. To moja największa wtopa i pal licho tą wtope, ale od lutego indeksy odrobiły 50%, a ja na tym badziewie od 22 gr tylko tyły. Weźcie sobie te akcje w cholere i cieszcie się zyskami za 5 lat (może), wali mnie to.
po 8gr stoją ukryte zlecenia,więc sypnij swoim pakietem i sprawdź ile tego jest,tylko zrób to w trakcie sesji bo przed otwarciem nikt ci nie pokaże ile chce wziąć.
Im większe badziewie tym większy będzie zysk.
Jak pójdzie info, że W wszystko sprzedał, to kurs ruszy.
Pod koniec hossy i tak będzie śmigać w okolicach 1zł, więc myślę że nie warto sprzedawać, zwłaszcza że ktoś to chętnie odbiera:)
Jakieś 2 m-ce temu chciałem sprzedać, ale też mnie namawiano, że info tuz tuż, że wystrzeli i nie sprzedałem, a mógłbym te 20-30% spokojnie zarobić na innych spółkach, teraz już sie na to nie nabiore. Zawiodłem się strasznie na zarządzie tej spółki. Z wiarą i nadzieją kupowałem po trochu od 30 gr do 15 gr. Ja można takich ludzi jak my bąż co bądz tzw. leszczy tak robić w konia, jak mozna wydawać na świat dzienny infa, prognozy, jak taki Pan Wesołowski mógł się zaprzysięgać, że nie sprzedaje i w najbliższym czasie nie bedzie sprzedawał akcji po czym to robi. Naprawde kupowałem te akcje z wiarą, że ta spółka ma potencjał, że akcje będą rosnąć, że plany ktore nam przedtawiono to realnewizje po czym zwalono kurs na takie poziomy. Ludzie włożyłem w tą spółkę jak na moje możliwości sporo pieniędzy (swego czasu mogłem kupić skromną kawalerkę w trójmieście, a oecnie nawet garazu za to nie kupie). Dziwicie się, ze z takim zalem patrze jak byle badziewia od dołków urosły 50-200% a spółka w którą wierzyłem, a nawet ją prześwietliłem bardzo solidnie, nadal notuje swoje dno i nie jest powiedziane, że to jest jej dno. Drogi zarządzie za te kłótnie i niesnaski ... Dziękuje, Oby drobni inwestorzy kiedyś wam wycieli podobny nummer, tego wam życze i nie wstydze się, że źle wam życze. Wiem, że czytacie to forum i nieźle się usmiejecie popijając koniaczek, na zdrowie niech wam w gardle stanie.
Piszesz o wierygodności.
Potwierdź swoją.
Wystaw jutro przed 9.00 posiadane akcje po 8 groszy.
Zobaczymy co masz ( a jestem pewien, że nie zobaczymy wiele :))
Ps. Z takim pitoleniem, to wpadnij na WZA ( na jedną akcję chyba Cię stać ? )
Przynajmniej będzie wesoło :))
Ej drzemich a poco go sprawdzac.co jestes tym z zarzadu cwelem na których sie zalił???
widac pare osób wcieliscie w swoje marzenia i tym samym sobie podcinacie rozwój bo pr w tej chwili zerowe
american dreem wam kolejny raz nie wyszedł....
bo prezesowi kiedys taki nie wyszedł za oceanem.......
wiec zamiast sprawdzac co kto ile ma zróbmy cos by drgneło do góry a nie pisac banałyo wystawkach..... jak wszyscy czytaja
Dla zadowolenia kogo? Ciebie? O nie zwłaszcza ciebie - nie. Dlaczego, bo niezły z ciebie manipulant - wiesz o czym mówie i daj sobie spokój. A na WZA nie mam czasu, zresztą co moja obecność zmieni. Faktycznie byłoby wesoło usiąść z takimi skłconymi palantami przy jednym stole. Szkoda, że wzięło mnie na chwile słabości.
To fakt.
Amatorszczyzna po całości
Aż pisać się nie chce ( i sensu to nie ma )
Ps. O żadnych manipulacjach z moim udziałem nic mi nie wiadomo - zawsze piszę jak jest. Wypróżniajcie się pod innym adresem :))
Na żadnym WZA Wesołowski już się nie pojawi.
A palant to ten, co pisze że ma - a nie ma :))
Czasami tu zaglądam bo kiedyś byłem tu i jestem ciekaw
Powiem wam chłopaki że aby wyjść każdy czas jest dobry
Powiedzmy że sprzedajecie po 8gr BTG
Obstawiacie po 4gr Doradców 24 i czekacie ,wpadnie szybko
Po kupieniu D24 macie podwójnie akcji
I teraz pomyślcie które akcje dadzą więcej zarobić
Takich sposobności jest wiele ,ruszcie dupy i nie płaczcie
A tak naprawdę życzę powodzenia .
fon pewnie za jakiś czas pewnie znowu po 1gr będzie śmigał,to koleś już może się ustawiać,ale mam pytanie do mamłota czy już się wysypał jak wczoraj obiecał, bo z tej jego dużej chmury to jakiś mały ten deszczyk popadał.
sprzedajcie temu leszczowi po 8gr pewnie ma na 50tys akcji i jeszcze to ukrywa ! Ciekawe po co kto się ustawia na sprzedaży do 13gr - 7mln akcji - paranoja