• Airway jak Autor: ~captain [5.173.232.*]
    Feniks z popiołów, wspomnicie moje słowa.
    Podniesie się tak jak siatkarze we wczorajszym meczu.
    W tle będzie słychać skowyt ferdków i innych akumulatorów bo co się dziwicie? On od lat pluje i wszystko na nic będzie :-)
  • Re: Airway jak Autor: ~Ferdek [84.10.126.*]
    zobacz sobie kurs? i tak samo pisales w listopadzie o feniksie i co ... podbitka i zjazd
  • Re: Airway jak Autor: ~miszcz [178.43.210.*]
    ty piszesz od 3 lat, że bankrut i co? nieudolna manipulacja, tylko z tym się kojarzysz.
    15 licpa nie splacaja raty kredytu, kwiecein tak samo! bankrut nie splaca zobowiazan
  • Re: Airway jak Autor: ~miszcz [178.43.210.*]
    ferdus tylko siedzi i łżeeee całe dnie, wiadomo nie od dziś
    jak rozumiesz wytkniesz mi te klamstwa? pokaz kurs i espi o niesplacaniu kredytu
  • Re: Airway jak Autor: ~Free [62.87.155.*]
    Myślę, ze raczej chodziło o to jak pisałeś że nie ma żadnego inwestora, bo jest tak samo wyimaginowany jak BICI i że nikt nie obejmie żadnej emisji. No a że złożyli wniosek o dopuszczenie emisji, to wychodzi na to, że coś ci się pomyliło.

P.S.
    Dalej mi zlecenie nie weszło poniżej 0,24, zrób coś z tym Ferdek w końcu jesteś ekspertem od pisania jak tutaj jest beznadziejnie. Przestrasz kogoś, żeby mi wrzucił i znikam z forum czekając na ESPI o emisji.
    gdzie pipsalem ze nie ma inwestora? juz klamiesz i konfabulujesz swoje wysnione teorie?
  • Re: Airway jak Autor: ~hejqaaa [89.64.67.*]
    ferdek czekaj na espi kundelku :-)
    i co ci da espi? haki i anna zaleja takie goo... spekulacyjne jak ty
  • Re: Airway jak Autor: ~Free [62.87.155.*]
    Gościu naprawdę cierpisz na demencję, najpierw niby to kółek nie kręcisz, teraz już nagle dla Ciebie inwestor to była pewna sprawa. A po ESPI o emisji i wzroście jeszcze zaczniesz twierdzić, ze od początku wierzyłeś że tutaj nastąpi zmiana wraz z przejęciem spółki przez kogoś innego i nie pamiętasz żebyś kiedykolwiek pisał o niej źle:)

Do tej pory pamiętam jak się śmiałeś po swoich kółkach z tych, którzy ci oddawali akcje. Nawet tak trochę chełpliwie wypisywałeś jak ich zrobiłeś na szaro, a ja ci napisałem że to sobie zapamiętam, no i widzisz ty zapomniałeś o mojej obietnicy, a ja tutaj jednak trochę pokazuję ludziom jaki poziom reprezentujesz ze sobą.

Pomijam już to, ze skoro nie negujesz ze będzie tutaj nowy inwestor, to tak w ogóle o czym ty piszesz, bo wydaje mi się że dla Ciebie spółka jest bankrutem, a przecież pojawia się nowy inwestor co temu przeczy. Więc jak to jest - to jakiś nowy gatunek spółki, bankrut z pieniędzmi na koncie?

Jeszcze wyciągasz te niespłacone kredyty jak chyba wiadomo że hajs z emisji idzie właśnie w dużej mierze dla banku i po to jest robiona. Dlatego m.in. bank zgadza się na przedłużanie spłat w zamian za dodatkowe odsetki, bo wie że odzyska w końcu pieniądze. Nie martw się jakby nie mieli inwestora, który za nich ręczy to bank na piękne oczy by im spłaty nie przedłużył.

Ja już nie mogę się doczekać jak to całe Adiuvo i związane z nim towarzystwo zniknie w końcu ze spółki i pojawi się normalny inwestor.
    pokaz gdzie masz takie posty? myslisz ze wiecej napiszesz to nagnisz na akcje? nawet tego nie czytam bo widac ze jestes oplacony
    pokaz posty gdzie pisalem cokolwiek o czym wspominasz? naganiaj dalej
  • Re: Airway jak Autor: ~proste [178.43.210.*]
    Potwierdzam, ferdek klamal ze nie ma inwestora, nie ma emisji. Zwykly klamca, nic wiecej.
  • Re: Airway jak Autor: ~tak [178.43.210.*]
    Potwierdzam, pisal ze nie ma inwestora, nie ma emisji. Zwykle manipulacje
  • Re: Airway jak Autor: ~Free [78.10.70.*]
    Jak kogoś to interesuje, to jeżeli chodzi i inwestora może sobie przejrzeć posty z ostatnich kilku miesięcy, a w przypadku robienia kółek to już niestety wymaga pogłębionej analizy Twoich postów, bo trzeba przejrzeć posty z dłuższego okresu, bo po sprzedaży oczywiście znowu zaczynałeś naganiać na spadki. Nie wiem czy ktoś ma cierpliwość żeby przeglądać setki Twoich postów żeby znaleźć te kilka w których się śmiałeś z ludzi po zrobieniu kółka.

Ja nie jestem Twoją sekretarką i na pewno nie będę tej pracy wykonywał. Siedzę tutaj na forum od kilku lat, jak ktoś chce to jako dowód może wyszukać moje pierwsze posty z okresu tego wielkiego boomy na akcje po przyznaniu FDA. Z tego co widzę to było równo 4 lata temu, ale ten czas leci. Wtedy jeszcze człowiek wierzył, że ta spółka rozpoczęła drogę na szczyt biotechu. Z perspektywy czasu aż strach patrzeć jak naiwne było to myślenie:)
[x]
AIRWAY -3,03% 0,37 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.