Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,24 zł , zmiana od tamtej pory: 52,70%

Re: Airway jak

Gościu naprawdę cierpisz na demencję, najpierw niby to kółek nie kręcisz, teraz już nagle dla Ciebie inwestor to była pewna sprawa. A po ESPI o emisji i wzroście jeszcze zaczniesz twierdzić, ze od początku wierzyłeś że tutaj nastąpi zmiana wraz z przejęciem spółki przez kogoś innego i nie pamiętasz żebyś kiedykolwiek pisał o niej źle:)

Do tej pory pamiętam jak się śmiałeś po swoich kółkach z tych, którzy ci oddawali akcje. Nawet tak trochę chełpliwie wypisywałeś jak ich zrobiłeś na szaro, a ja ci napisałem że to sobie zapamiętam, no i widzisz ty zapomniałeś o mojej obietnicy, a ja tutaj jednak trochę pokazuję ludziom jaki poziom reprezentujesz ze sobą.

Pomijam już to, ze skoro nie negujesz ze będzie tutaj nowy inwestor, to tak w ogóle o czym ty piszesz, bo wydaje mi się że dla Ciebie spółka jest bankrutem, a przecież pojawia się nowy inwestor co temu przeczy. Więc jak to jest - to jakiś nowy gatunek spółki, bankrut z pieniędzmi na koncie?

Jeszcze wyciągasz te niespłacone kredyty jak chyba wiadomo że hajs z emisji idzie właśnie w dużej mierze dla banku i po to jest robiona. Dlatego m.in. bank zgadza się na przedłużanie spłat w zamian za dodatkowe odsetki, bo wie że odzyska w końcu pieniądze. Nie martw się jakby nie mieli inwestora, który za nich ręczy to bank na piękne oczy by im spłaty nie przedłużył.

Ja już nie mogę się doczekać jak to całe Adiuvo i związane z nim towarzystwo zniknie w końcu ze spółki i pojawi się normalny inwestor.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AIRWAY -3,03% 0,37 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.