Nie ma innej opcji. Ja nie widzę żadnych zagrożeń. Ludzie latają jak szaleni. Sam w poniedziałek naliczyłem 4 Entery na lotnisku na Fuerteventura. I do tego teraz dywidenda. Od ponad roku cały czas zbieram. Nie rozumiem jak można było sprzedawać w poniedziałek na tak dużych spadkach.
Tak naprawdę to nie wiem czy sami geniusze ale ja kupiłam trochę po 38 i po 42 zł a sprzedałam po 70 zł. Jak pisałam niedawno ok 2 tyg że spadnie do 53 to większość mnie wyśmiała a wystarczyło spojrzeć na AT. I CO SPADŁO? spadło! Teraz nawet po tym info powinno iść do góry wg was ale nie jest to takie oczywiste bo inne kwestie też są ważne. Ja swoje zarobiłam i życzę innym także.
Patrząc na AT na wykresie tygodniowym w tym tygodniu zakończyliśmy fale 4 i rozpoczęliśmy 5 wzrostową. Zasięg minimalny 120 około maksymalny około 150. Jeśli jutro skończymy powyżej 65 zł to mamy na tygodniowym potwierdzenie w postaci objęcia hossy. Zobaczymy jutro:)
Wyczerpująca odpowiedź jest na wykresie AT czyli analizy technicznej . Poczytaj moje wpisy sprzed Ponad 3 tyg. I wszystko sprawdziło się. Pisałam że będzie 53 zł to żeście śmiali się. Wy myślicie że jak ogłoszą dywidendę to zaraz będzie 500 procent. Wcale nie zdziwię się jak od poniedziałku zaczną się kolejne spadki. W środę prognozuję na ok 51 zł. Na giełdzie kieruj się wiedzą a nie wpisami które chciałbyś żeby sprawdziły się.Dodam że rynek światowy jest bardzo niepewny. Zresztą jesteś widocznie mądrzejszy zatem nie kieruj się moim doświadczeniem.p
Skoro kierujesz się AT to chociaż podaj nam wsparcia i opory jakie ci wychodzą. Bo AT nie mówi nam nigdy co będzie na pewno tylko jakie mogą być potencjalne scenariusze. Ja zawsze zakładam dwa jeden pozytywny i jeden negatywny. Na tą chwilę dominuje u mnie pozytywny. Na Enter Air obroty są na tyle małe że AT nie może być wyrocznią a jedynie fajnym wsparciem w analizie. No i gratuluję tego że zawsze ci się AT sprawdza bo to znaczy że jesteś mega bogata. Ja mogę tylko pomarzyć o takiej skuteczności.
Niestety tak jak sądziłam brak popytu związanego z dywidendą. Wzrosty to tylko pobożne życzenia. Kwiecień był miesiącem gdzie dywidenda była ujęta w cenie. Papier wyjątkowo słaby się zrobił i do kolejnego raportu nikt go nie zaczaruje. Dziś to dobra cena na sprzedaż a nie na kupno. Dywidenda zniweluje tylko stratę. W środę podtrzymuję 51-52 zł
Takie opowieści to tylko opis możliwego scenariusza wydarzeń. Korzystasz z AT to opisz nam konkretnie wsparcia i opory. Zniesienia Fibonacciego lub jak to wygląda od strony fal elliota. Gdzie są średnie i jak wygląda trend w krótkim i długim terminie. Ja opisałem jak to widzę eliotowsko i to wysmiałas. Więc czekam na twój konkretny opis. Ja opisywałem trend długoterminowy bazując na wykresie tygodniowym.
Zapisz się na szkolenie. Wiedza kosztuje. Wskaż mi natomiast wpis gdzie kogoś wyśmiałam. Nigdy z nikogo nie drwię tylko pokazuje rezultat notowań po moim uprzednim wpisie.
Już jeden na X poleca płatne szkolenia. I naganial na Intela po 50$ :) Podziękuję. Mimo że nie jestem królem AT to dobrze zarabiam na swoich analizach.
Każdy mierzy swoją miarą. Ja nikogo do niczego nie naganiam. Też były czasy kiedy straciłam nie raz kasę i dlatego zachęcam do szkoleń chociażby ucząc się samemu. Życzę zawsze wszystkim dużych zysków. I to tyle. Nie chce mi się bez sensu już dyskutować. Pozdrawiam
Chciałbym tylko zwrócić uwagę na pewną chyba nie do końca zauważaną kwestię. Ania na 15.08 prognozowała 51 :D Jak widać pomyliła się o jedyne 20 %, i to w perspektywie prognozy na 5 dni do przodu
Scenariusz możliwy ale mało realny. Myślę że zamkniemy lukę na 56.60 i w końcu wróci popyt. Ale zamykanie luki też może potrwać. 50-52 będzie realne jeśli wrzesień zaczniemy od jakiejś paniki na giełdach.