• Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~Ja [81.219.241.*]
    Ewidentnie widać jakie pakiety schodzą, ciekawe ile czasu jeszcze będą tak zaniżać żeby odebrać pozostałym akcje, stawiam na przyszły tydzień trend stały wzrostowy, a może jeszcze w tym tygodniu wszystko zależy ile chce skupić akcji z tych dostępnych do obrotu (44 miliony) bo przez ostatni tydzień przemielilo się około 10 milionów akcji czyli 25% z dostępnych w obrocie, będzie grubo i tyle w temacie, a drit i keri i tak będą pisać swoje, i fakt, że jeśli będą chcieli jeszcze z 10 milionów akcji skupić to zrobią jeszcze zrzut przez kilka dni i spadnie poniżej 20 groszy żebyście oddali resztę a później będziecie odkupowac pizzyżej złotówki albo i więcej, wszystko będzie się działo w najbliższym czasie
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~odp [78.30.82.*]
    nikt się nie ujawni bo większość obrotu to mielenie mędzy sobą
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~Ja [81.219.241.*]
    I w ciągu 15 minut na koniec sesji ktoś skupił pona pół miliona akcji
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~odp [78.30.82.*]
    skupił ? a w takim razie kto wywalił te pół miliona akcji?
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~Ja [31.61.189.*]
    Wywalił? Skupił, bo w takim czasie ulica nie kupiła by tyle akcji w takim czasie, jak nic skup akcji przez kogoś grubego, zaniżają ceny akcji z dnia na dzień żeby reszta ludu oddała to co tam jeszcze mają, jeszcze w tym miesiącu będzie powyżej złotówki ale nie kupicie tyle akcji żeby zarobić bo ich nie będzie, tylko przy kolejnym zrzucie sobie kupicie dużo drożej i znowu kilka lat będziecie czekać na nowe progi żeby sprzedać akcje
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~konstruktywny_krytyk [89.64.74.*]
    Daj spokój, nie przetłumaczysz im, że jak tylko ustawia się popyt zwykłych, kilkanastu detalistów chcących zebrać po kilkadzieisiąt tysięcy akcji to nagle ten sam gracz karmi ich pulą 100 albo i pod koniec sesji o 16:49 paketem 300 tys akcji (swoją drogą czekał do samego końca by się pozbyć akcji i sprowadził go na dolne, widać jaki to prognostyk), świece czerwone jak parada w Korei Płn na 1 maja, nieee to ktoś skupuje...
    No skupuje, randomowy Mietek po 30 czy tam 50 tys akcji. No chyba, że według was tak przedstawiają się poważni gracze mający doprowadzić do rychłych wzrostów na złotówkę, Miecio, który zainwestował w spółkę całą wypłatę w wysokości średniej krajowe.
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~keri [91.215.35.*]
    cały czas podtrzymuję 3minimum a 5 to spokojnie na miękko będzie więc nie naskakuj na mnie jeszcze tylko spadki do 10 gr i tyle
  • Re: Kto się ujawni po skupie akcji? Autor: ~Ja [31.61.189.*]
    Teraz to widzę, wiedziałem ze będzie tu za je bis ciii ee, tylko nie spodziewałem się że tak grubo poleca z wyczeszczeniem. kilka złotych będą warte akcje za kilka miesięcy
[x]
MEDAPP 2,22% 0,16 2025-10-17 15:38:25
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.