• Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~jjjj [89.76.22.*]
    Jak myślicie jak długo będziemy czekać na pokonanie przez Netię oporu na poziomie 3,60 zł . Patrząc na wykres Netii to właśnie ta linia odgrywała bardzo ważną rolę, wcześniej pełniła funkcję wsparcia a teraz oporu.
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~jjjj [213.158.199.*]
    Co tak zamilkło na tym forum? Czyżbym sam został z akcjami Netii, a może wszyscy wstrzymali oddech przed pokonaniem 3,6 przez Netię.
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ukszy [77.254.137.*]
    Ja bym większą wagę przywiązywał do 3,65
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~Frank de Hossa [212.160.234.*]

ja jeszcze większą wagę przywiązuję do 4 PLN,

ps. 3,60 nie jest już żadnym problemem
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~mam netie [83.3.25.*]
    super, że chodzik nie pisze już wypracowań o netii, bo pisanie o jego motylach i trójkątach na nic się zda, niech się przeniesie na forum bogdanki
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~Chodzik księżycowy [89.78.114.*]
    Ależ jestem tutaj i pomału dokupuje, dzisiaj wziąłem po 3,58 i tam czeka jeszcze moje zlecenie kupna. Nic mnie w tym wykresie nie martwi, ponieważ :
    1. Czekam na Bogdankę i bardzo będziecie załować że mnie nie posłuchaliście
    2. Jeśli nie może stworzyć się motyl, to świadczy to jedynie ,że spółka jest tak mocna
    i korekta 0,236 (dokładnie co do grosza) jest już zrealizowana.
    3. Korekta właśnie w takiej formie świadczy o możliwości wydłużenia a jeśli tak się stanie to nawet nie wyobrażacie sobie gdzie kurs może się znależć
    4. Wrócą pieniądze z Bogdanki bo redukcja na zapisach jest nieunikniona a moje trafią do Netii.
    5. Nigdy nie pisałem ,że będzie na Netii odwrócenie trentu głównego wzrostowego więc
    po co ten sarkazm ? Mówiłem jedynie o korekcie czyż nie tak ?
    6. Następna fala bessy jest nieunikniona więc tak czy inaczej po wzrostach na Netii nastapi bardzo silna fala wyprzedaży tak więc analizując tylko ten papier i patrząc jak się zachowuje, będzie można zarobić ogromnie dużo pod warunkiem że wiemy jak zachowuje się rynek po falach piątych wydłużonych. Mam nadzieje że wiecie?

Pozdrawiam wszystkich
    Chodzik Księżycowy
    No i jeszcze jedno,
    zauważnie proszę jeśli możecie podejść do całej sprawy bez emocji, że wzrosty obecne zaczeły się od okna czasowego, które podałem z niezwykłą dokładnością przeszło miesiąc temu, więc jeśli możecie coś ciekawego na tym forum napisać a nie jedynie przedstawiać własne odczucia to chętnie się tym zainteresuję, bo jesli chodzi o uczucia to mogę Wam jedynie napisać, że kocham Grażynkę.

Chodzik Księżycowy
    No i jeszcze taki mały drobiazg,
    Nie pokonaliśmy 3.60 i korekta w formie fali płaskiej dochodząca w okolice 3 zł.
    jest nadal możliwa.

Chodzik Księżycowy
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ukszy [77.254.152.*]
    Świetnie, że coś napisałeś nudno tu bez Ciebie.
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~jjjj [213.158.196.*]
    Patrząc na wykres Netii długo już nie będzemy czekać na roztrzygnięcie w którą stronę powędruje Netia. Obstawiam, że tym kierunkiem będzie północ a co wy na to..
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~jjjj [89.76.23.*]
    Jednak pokonaliśmy 3,60 i to w tym kierunku w którym się spodziewalem. Trzymam Netię od grudnia 2008 r. i myślę, że jeszcze jakiś czas będę jej akcjonariuszem.

Powodzenia
  • Re: Czy Netia pokona 3,60? Autor: ~jjjj [213.158.196.*]
    To, że Netia jest moją inwestycją długofalową to już pisałem ale krótkoterminowo zainteresowałem się MCI. Technicznie wygląda bardzo ciekawie. Mniej uwagi zwróciłem na fundamety ponieważ to nie jest moja inwestycja długofalowa.
    Tylko nie piszcie. że jestem naganiaczem bo tak ktoś pisał jak proponowałem Netię w okolicach 2,50.
    Pozdrowienia.
[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.