Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czy Netia pokona 3,60?

Ależ jestem tutaj i pomału dokupuje, dzisiaj wziąłem po 3,58 i tam czeka jeszcze moje zlecenie kupna. Nic mnie w tym wykresie nie martwi, ponieważ :
1. Czekam na Bogdankę i bardzo będziecie załować że mnie nie posłuchaliście
2. Jeśli nie może stworzyć się motyl, to świadczy to jedynie ,że spółka jest tak mocna
i korekta 0,236 (dokładnie co do grosza) jest już zrealizowana.
3. Korekta właśnie w takiej formie świadczy o możliwości wydłużenia a jeśli tak się stanie to nawet nie wyobrażacie sobie gdzie kurs może się znależć
4. Wrócą pieniądze z Bogdanki bo redukcja na zapisach jest nieunikniona a moje trafią do Netii.
5. Nigdy nie pisałem ,że będzie na Netii odwrócenie trentu głównego wzrostowego więc
po co ten sarkazm ? Mówiłem jedynie o korekcie czyż nie tak ?
6. Następna fala bessy jest nieunikniona więc tak czy inaczej po wzrostach na Netii nastapi bardzo silna fala wyprzedaży tak więc analizując tylko ten papier i patrząc jak się zachowuje, będzie można zarobić ogromnie dużo pod warunkiem że wiemy jak zachowuje się rynek po falach piątych wydłużonych. Mam nadzieje że wiecie?

Pozdrawiam wszystkich
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.