• 1.20 nie do przejścia Autor: ~kr [91.192.199.*]
    Tyle w temacie jeżeli ktoś liczy na 0.80 to niestety ale dzisiejsze spadki na giełdzie pokazują ze OML z cena 1.20 to dno uklepane. Akumulacja akumulacja czekamy na jesień.
    Nikt nie odda niżej niż 1.20
  • Re: 1.20 nie do przejścia Autor: ~Dejw [217.153.200.*]
    Dziwi mnie tutaj ta zieleń,
    brak chętnych do przeceniania przy takim środowisku potwierdza minima
  • Re: 1.20 nie do przejścia Autor: ~KJB [37.47.93.*]
    Obroty cały czas wysokie około 1.2.-1.3 .niechce rosnąć ani spadać mnie to dziwi.akumulacja?
  • Re: 1.20 nie do przejścia Autor: ~Kr [46.134.110.*]
    130K wielkie obroty? Chyba Ciebie poniosło
  • Re: 1.20 nie do przejścia Autor: ~KJB [37.47.93.*]
    Masz racje nie jest to obrót jak na gpw.Posiadam akcje i obserwuję oml.Jak na nc dzień w dzień ponad 100k to nie najgorzej.(ale nie klepią espi jak inne spóķi bez pokrycia lub listy intecyjne komunikacja z inwestorami przejrzysta)Z chęcią bym dobrał jak incuvo poniżej 1 zł ale nie chce spadać animator pilnuje kursu.Wszyscy tu czekamy na nową grę i zwiastun gry.A wiemy już że jest grywalna dla wydawców.(myśle że w ponad 50 %ukończona lub więcej co by oznaczało zachowanie kursu że gra jest bardzo dobra ktoś widzi wiecej.Czas pokaże. )Zobaczysz wtedy obroty .Ja tam wierzę w ten zespół bo mają potencjał i robią dopracowane gry z dobrą mechaniką i grafiką .Tylko żeby trafili z fabułą w gusty ludzi :)to zarobimy
  • Re: 1.20 nie do przejścia Autor: ~MasterOfPuppets [188.146.92.*]
    Po dzisiejszym espi moim zdaniem jutro wyjście dołem z ostatniej konsoli i przebicie 1.2

Jak będzie, zobaczymy. Może rynek dobrze zinterpretuje dzisiejsze espi, ale watpię
[x]
ONEMORE -0,74% 2,70 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.