• TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~booster [83.31.239.*]
    Przychód za ostatnie 4 Q - 829 mln z ujemną rentownością , a i piszecie , że następne 50 mln w kontraktach / 6% dotychczasowych dokonań - śmiech / też pewnie z ujemną rentownością , to jest coś SUPER??????? To zwykla lipa pod wyrzut po podkrętce. I tyle.....
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~maczo [79.184.52.*]
    Masz racje tylko sprzedawac a Ty tak nie kupisz taniej niz 40 zlotych.Argumenty Twoje to wielka bzdura.Nie martw sie to forum to 1/40 czesci obrotow i nie ja ani Ty zadecydujemy w ktora strone pojdzie .Stawiam w krotkim czasie 100 zlotych
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~booster [83.31.239.*]
    Ja postawię 200 PLN........ że zleci po odbiorze wyrzutu przez "doświadczonych i czytających infa" inwestorów.
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~maczo [79.184.52.*]
    Nic do Ciebie nie mam ale sam wiesz ze po polaczeniu przychody wzrosna czterokrotnie a w parytecie wymiany kurs szacowano na 78 zlotych.Dalsze informacje w drodze a zakup Polcynku to dalsze zwiekszenie o 12 mln.Nie wiem co dalej z Passat-Stal Sa ale rozmowy sa prowadzone .Przetargi na infrastrukture drogowa w drodze.Ty nie podajesz argumentow za ani przeciw a w rzeczowej rozmowie sa potrzebne argumenty a nie pisanie ze kontrakty podpisano pod wyrzut akcji to dziecinada
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~heyho [85.202.35.*]
    100 zł - śmieszny jesteś!!! popatrz na obrót, gośc pierwszy ma rację! zresztą o stadionach była mowa wcześniej i bez reakcji...
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~greg [81.110.244.*]
    jezeli chodzi o stadiony do rekacja jak najbardziej byla - bardzo ladnie polecialo na z 26 na 32, pozniej spadek na 26-29, ostatnio skok do 35 i teraz znowu spadek, 31-35. wybycie jest kwestia czasu. jak duze, zobaczymy.
  • Re: TE INFA TO PODKRĘTKA POD WYRZUT!!! Autor: ~darol [79.184.180.*]
    To prawda panowie tu będzie wybicie tylko cierpliwości. Szkoda tylko że nie można wskoczyć z porządnym kapitałem ale powolutku da się.
[x]
KONSSTALI 0,00% 25,30 2020-01-02 17:03:55
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.