I na co nam to było ? gdzie większość by była gdyby nie to qorestwo ? mnie bynajmniej to uwsteczniło o kilaka lat .
Tych lat nie odda nikt Tych lat nie odda nikt Gdy swoją drogą ja chodziłam Swoją drogą ty Gdy słowa tłumił żal Gdy oczy ściemniał gniew Gdy drażnił muzyki dźwięk I nocnych ptaków śpiew
to gorzka prawda, lat straconych nie odda nikt to fakt i brzmi to trochę w pańskich ustach jak wywieszenie białej flagi? Oby jednak nie bo żeby ten żal i rozgoryczenie nie miały destrukcyjnego wpływu na nasze przyszłe lata powinniśmy zrobić wszystko żeby to się w końcu wyjaśniło i zakończyło, może chociaż jakimś połowicznym happy endem dla akcjonariuszy.
Wiecie jaki post pojawił się kilka minut temu na Forbes.pl? Nie mam co prawda dostępu do całego tekst. Tu jest naprawdę coś na rzeczy ale chyba nie chcą się podzielić z nami i tyle… Przyjaźnił się z prezydentami, dla niego uchwalano ustawy. Dziś ma problemy z komornikiem. Co się stało z majątkiem Ryszarda Krauzego?
DOROTA KACZYŃSKA
Data publikacji: 15.03.2024, 09:20
Niegdyś zajmował czołowe miejsca na liście „Forbesa”. Dziś to postać raczej pokryta warstwą kurzu, z milionowymi długami nie do spłacenia. Jak to się stało, że jeden przepalony biznes rozwalił imperium Ryszarda Krauzego w drobny mak?