• skad te spadki ? Autor: ~expandview [46.112.95.*]
    jest jakies info ?
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~Hugo [37.248.167.*]
    Z d…
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~reh [109.206.223.*]
    wyniki będą słabe , spadki spadki spadki , trzeba mieć stalowe jaja
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~expandview [46.112.95.*]
    kiedy ogloszenie wynikow?
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~bzdura [83.4.89.*]
    Bzdurki piszecie ....z wora do wora przekładają .... kupiłem po 11 ..... dzięki :)
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~Erj007 [31.61.181.*]
    Ta ta z wora do wora. Typowa gadka utopionych
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~Zrozum [46.151.19.*]
    Brak wyników. Brak rozwoju to i spadki są.
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~erj007 [89.231.76.*]
    dokladnie, zupelnie inaczej spoglada sie na spolke gdy sie z niej wyskoczy albo calkowicie albo w duzej czesci, dopiero wtedy zauwazasz ze wiekszosc spolek odjechala a ten gniot stoi w miejscu

ja bylem an tyle madry, ze majac pakiet psioczylem na spolke bo to sie po prostu jej nalezalo! za te smieszne zarzadzanie, za przeplywy pieniezne w milionach na badania rozwojowe (?) nadal sie zastanawiam co to k...wlasciwie jest?

potrzeby by byl tu niezly audyt, ciekawe na jakie "konta" powedrowaly te 3banki rocznie jakby przesledzic historie dokad i jak plynela kasa i na co zostala wydana.
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~Zrozum [46.112.104.*]
    Większość spółek Na nc stoi w miejscu. Od roku indeks spada. Nie ma kasy na nc
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~reh [109.206.223.*]
    może zdradzisz nam gdzie odrobiłeś stratę z cherry , bo mnie niedługo czeka to samo , wiecznie nie mogę uśredniać :D
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~Zrozum [46.112.104.*]
    Na VEE. Teraz Vee znów spadło jak cherry. Dokupiłem cherry dziś. Vee będzie grane myślę na jesieni.
    Cdprojekt tam poszedłem, zostawiam to na dwa lata do premiery wiedźmina 4. Druga sprawa jest tam sporo umoczonych w shorty fundow które kiedyś będą musieli odkupić akcje
  • Re: skad te spadki ? Autor: ~gracz [178.42.243.*]
    1/ dziś ktoś chciał koniecznie wyjść więc spadło, swoją drogą jak na 8 tys. akcji obrotu to i tak ostateczny spadek jest bardzo niewielki i świadczy o tym, że jest tu solidny popyt, który tylko czeka na takie okazje.

2/ wyniki nie będą miały znaczenia, ważna jest nowa gra, która będzie w przyszłym roku, już za 1 kwartał wyniki były słabe i co z teog, nic się wielkiego nie stało, tak naprawde tylko nowa gra się liczy bo ona może byćprzełomem - dlatego też nie zgadzam się z tymi, którzy twierdzą, że Cherry się nie rozwija, Papillon to wejście na nowy poziom i na tym właśnie polega rozwój

3/ podoba mi się, że od razu wyskoczyło tylu krytyków spółki i wyśmiewaczy na forum, to zwykle oznaka, że wkrótce będzie odbicie, ta prawidłowość dziwnie często się sprawdza.:)

Czy te odbicie jest teraz z nami w pokoju? Chłopie spolka już leci rok i trzy miesiące od szczytu, nawet jak odbije na 16-17 to co to za pocieszenie sal ubranych po 23-25zl?
[x]
CHERRY 0,00% 0,32 2026-05-08 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.