• kierunek północ Autor: ~Goldfinger_Blumstein [31.0.68.*]
    Poskładajcie sobie proszę wszystkie klocki, połaczcie kropki i wyciągnijcie odpowienie wnioski. Oczywiście piszę to do tych co umieją to zrobić. Tu się naprawdę będzie działo ito już za niedługo, trochę cierpliwości. Wiercie mi bądx nie ale siedzę w tym kasynie już długo. Pozdrawiam myślących.

• Re: kierunek północ Autor: ~Precyzyjny [192.166.244.*]
    Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś coś dobrze sprzedał z nożem na gardle. Bez emisji się nie obejdzie. A ewentualna komercjalizacja moim zdaniem nie wcześniej niż za rok.
  • Re: kierunek północ Autor: ~Ice [89.239.112.*]
    Dnia 2024-08-01 o godz. 12:51 ~Precyzyjny napisał(a):
    > Jeszcze nie słyszałem żeby ktoś coś dobrze sprzedał z nożem na gardle. Bez emisji się nie obejdzie. A ewentualna komercjalizacja moim zdaniem nie wcześniej niż za rok.

I tu możesz się mocno zdziwić.
  • Re: kierunek północ Autor: ~Goldfinger_Blumstein [185.160.48.*]
    Odnosze nieodparte wrażenie , że większość tutaj to ludzie, którzy chcą zarobić 'na już" a najlepiej "na wczoraj" , nie tędy droga. Cierpliwośc to pena cnota i nie każdy ją posiadł.
  • Re: kierunek północ Autor: ~Góru [5.173.77.*]
    Witam Przyjacielu Goldfinger. Jak mówisz - cierpliwości nigdy dość. A nagroda będzie tutaj niewyobrażalna!
  • Re: kierunek północ Autor: ~Goldfinger_Blumstein [185.160.48.*]
    Kto liczy na to, że tutaj jeszcze po taniości wsiądzie do tego pociągu srodze się zdziwi, tak zdziwi się.
  • Re: kierunek północ Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Fakt nieuku, fakt!
  • Re: kierunek północ Autor: ~Alfa [104.28.45.*]
    Czy raczej Agieh, Twój drugi nick?
  • Re: kierunek północ Autor: ~Goldfinger_Blumstein [31.0.68.*]
    Dnia 2024-08-01 o godz. 13:33 ~Alfa napisał(a):
    > Czy raczej Agieh, Twój drugi nick?

Radzę wziąć coś na uspokojenie, jest parę dobry specyfików. Proszę o merytoryczne wypowiedzi a nie ataki ad personam to takie żałosne i małostkowe. Jak dziecko w piaskownicy.
[x]
MEDINICE 0,35% 11,48 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.