Jeśli liczycie na przekroczenie progu 500 tys. sprzedanych egzemplarzy, to trzeba chyba ostudzić emocje. W tej chwili kręcimy się raczej koło 400 tyś. Pytałem o publikacje szacunków za II kwartał w spółce to otrzymałem odpowiedź, że to raczej mało prawdopodobne i wyniki za II kwartał będą razem z wynikami za całe I półrocze więc niestety trzeba czekać i zbierać akcje po dobrej cenie.
Też uważam, że oscylujemy wokół 400k kopii, pisałem o tym wcześniej. Patrząc na weekendowy zryw sprzedażowy ta liczba zapewne została już przebita, co jest absolutnie rewelacyjnym wynikiem jak na 3,5 miesiąca wersji EA. Oceny znów bardzo mocno w górę. Nowy content średnio co miesiąc, rabat i nic więcej do szczęścia nie trzeba. Ta gra to żyła złota.
Major Update pojawił się po 55 dniach od premiery a kolejny po 50 dniach.
To nie jest raz na miesiąc.
Oceny w górę tylko dlatego że patrzysz na to co chcesz patrzeć. Ogólnie były już bardzo dobre recent reviews, a są znów mostly positive czyli gorzej. Już widać że promocje tak działają a potem jest lepiej więc ok zgoda że będzie lepiej, ale znów jakoś dziwnym trafem przemilczałes że spadły.
Ale luzik rozumiem mechanizm zachwalania własnej perlusi
No i jak te 'oceny bardzo mocno w gore' , koleś? Pewnie nie miałeś czasu się wpisac z aktualizacją, prawda? Nagle jesteś bardzo zabiegany? A może nie zauważyłeś?
No bo zakładam że na pewno jesteś uczciwy. Przeciez nie jesteś naganiaczem z klapkami na oczach. Prawda?
Brawo. Takich ludzi jak ty nam potrzeba.
Recent reviews były już w pewnym momencie 82%. Teraz są 78.
Więc co. Urosły, prawda? Niee. Mocno urosły? Też nie! One BARDZO MOCNO UROSLY. Wg akcjonariusza 'ifz'.
Zapraszam do wzajemnego klepania się po pleckach i lajkowania bredni.
Nasza perełka najlepsiejsza. A kto twierdzi inaczej, ten trol
Jak dla mnie cały czas rosną i obecnie to 73,63 A to że okresowo się wahają i są wyższe niż 74 to znaczy że dalej będą rosły Ci co piszą że sprzedali trochę ponad 400 tys to się z nimi zgadzam to i tak kupa siana. Do końca roku jeszcze daleko i jak za każdy miesiąc średnio zarobią 1 mln zysku to i tak wyniki za 2024 będą bardzo wysokie więc dywidenda w okolicach 3 zł. Pamiętajcie że na innych grach też zarabiają jak do tej pory.