Mam swoje podejrzenia. Ale ich nie zdradę tutaj. Pod 8 zł została zebrana resztką akcji. Tak odpowiem. Jak ktoś wierzy że realizują zyski na poz 50%, na Spolce z takim potencjałem to nawet mi się tłumaczyć nie chce. Lepiej niech odda i zapomni o Spolce
Góru, tak się bawią dzieci w piaskownicy - wiem ale nie powiem. Ja przedstawiłem swoją teorię, sprzedaż akcji współpracującym lekarzom, żeby ich dodatkowo zmotywować,. Czekam na Twoją teorię. :)
Dnia 2024-07-29 o godz. 14:44 ~mistrzu napisał(a): > Góru, tak się bawią dzieci w piaskownicy - wiem ale nie powiem. > Ja przedstawiłem swoją teorię, sprzedaż akcji współpracującym lekarzom, żeby ich dodatkowo zmotywować,. > Czekam na Twoją teorię. :)
Mam pewne info!!! Tak się stało!! Cały szpital o tym trąbi!!! Sprzedał im akcje Mediniciny a oni rzucili robotę i wzięli się za inwestowanie!!!! Hurrrraaa! Będzie odpał!!! W białych kitlach!!!! hahahahahahaha
Szeregowy wełniany - wróć do szeregu a oficerom zostaw główkowanie. Żeby kurs szedł na północ to w szpitalach muszą odbywać się operacje przy zastosowaniu CC, to takie proste.