Teraz Scope ruszył delikatnie. Mogą go pod 200 podnieść. Ale Jestem ciekawa jak kiedyś SDS pójdzie. Przy tak małym obrocie to może być i 100proc w jeden dzień
Na PURE kupowałam pierwsze akcje po 15zl, potem mocno uśrednialam w dół. Ale nawet gdybym nie uśredniala to bym była teraz 100proc. I tu też tak będzie. Sądzę że powrót na 40zl będzie szybki
Jeśli przygotowują się do wejścia na parkiet i jednak będzie emisja, a sadze że będzie i tu Saganowi nie wierzę, to nir mogę wykluczyć że kurs zbijają podmioty zainteresowane emisja. Taka emisja znów po 13zl byłaby intratna
Dnia 2024-07-26 o godz. 14:36 ~Alicja napisał(a): > Wg planu wszystko a kurs idzie w dół. To są hece. Małą kasą można doprowadzić kurs do 10zl nawet. Ale się bawią koledzy i koleżanki
Fundusz dobrze wiedział co tu się szykuje i sypał miesiącami, a nie żadne zbijanie i odbieranie od małych.
~Alicja odpowiada ~Fryt2024-07-26 17:34IP 188.146.142.*
Czuwa, czuwa. 7zl ech ależ byłaby to super cena. Patrząc na PURE czy ICE to chyba bym sprzedała wszystkie spółki i kupiła SDS
Tak jak mówiłam: sprzedałam wszystkie spółki, apartament w Tulum i jedna nerkę . Jest super cena.