Skubnąłem 10 tys akcji po 8,40 na drugie konto i nie zamierzam przy takich obrotach ich i takiej sytuacji oddawać. Poczekam.
Chyba ktoś coś już wie o cenie za CC i zbiera.
A mi się nie podoba cały ten szum który powstał od początku tygodnia wokół ICE. Mam trochę deja vu bo już tak było, podbitka razy 2 i sypanie przez 1,5 roku przez NN. Ci sami wtedy też krzyczeli jak to ma być super. Trzeba być ostrożnym. Wierzę w potęnciał firmy i uśredniłem mocno na dołu do poziomu pięciu iksów (XXXXX i jedynki nie ma na pierwszym miejscu) jak co poniektórzy. Czy to już ten moment czy tylko zagrywka psychologiczna pod dotacje, czas pokaże trwałem w najgorszym i będę dalej, nawet jak będzie emisja po 5, najwyżej uśrednię po 5.
Czyli wzrosty ci nie pasują bardziej niż same spadki ? Dziwne.
Wolałbys żeby była cisza , jak w czerwcu gdzie handlowano jak na stoisku z sznurowadłami ? I żeby osuwalo się pod swoim własnym ciężarem z powodu kompletnego braku zainteresowania spółka
I Popytem na niej ?
Jak masz problem to przynajmniej możesz sprzedać po cenie najwyższej od prawie roku a nie kisić się na 8 pln z zleceniami kupna kilkaset szt po lewej.
I jeszcze jedno . Czy naprawdę wierzysz , że na rynku nie ma Insaiderow I poufnych informacji? Więc jeśli papier był na dnie i nikt z kulawą mogą się nim nie interesował to można było mieć duże obawy , że to jest po prostu Gniot.
Teraz jak zaczęło się dziec coś ciekawego jak na historycznych wolumenach kurs odbija z dołków, gdy są badania kliniczne . To można mieć nadzieję w końcu , że ktoś wie coś więcej i zbiera z runku kwity , bo może wie że w końcu po Latach bujania się z tymi urządzeniami, nadchodzi przełom.
Czy tak faktycznie jest , nie wiem, ale w końcu po latach poduchy i marazmu na tej spółce, można mieć jakąkolwiek nadxieje że jakiś fajny finał konercjalizacyjny się zbliża.