• Syndrom sztokholmski Autor: ~Ja_kiś_freak [188.147.4.*]
    Czy to, że dziś dokupiłem, też bezwartościowy walor to oznacza syndrom sztokholmski? Czy to jest uleczalne? Help me!
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~Babciaklozetowa [79.184.239.*]
    W punkt, teraz się z Tobą zabawią...
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~Ja_kiś_freak [89.64.62.*]
    Pampers pełny, nieźle huśta!
    Papieru nie oddałem za bezcen xD
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~autor [31.61.168.*]
    Dnia 2024-07-24 o godz. 17:40 ~Ja_kiś_freak napisał(a):
    Czy to, że dziś dokupiłem, też bezwartościowy walor to oznacza syndrom sztokholmski? Czy to jest uleczalne? Help me!

Hehe, i jak tam kolego ~Ja_kiś_freak, pisałeś wczoraj że brałeś mPaya więc domyślam się, że pakiet zapewne coś w okolicach 0,54-0,55zł. Napisz (ale tak uczciwie), wytrzymałeś dzisiaj te straszonko i zjazd kursu poniżej 0,40?? Jeżeli tak, to wielki szacun bo przyznam, że trzeba mieć "jaja ze stali" żeby nie dać sobie wyrwać z rąk papiera, jak się widzi na monitorze -30% na czerwono.

Pozdrawiam
    Wczoraj dokupiłem po kursie zamknięcia 0,5480 tylko część zlecenia przeszła i wydawać się mogło że okazyjnie, jak się okazało OKAZJA to była dziś, ale i stresik xD
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~autor [31.61.168.*]
    A co do syndromu sztokcholmskiego to nie brałbym za bardzo do głowy, sam kupowałem pakiety po 0,58-0,60 następnie 0,54-0,56 i dzisiaj udało się zawinąć trochę papiera w przedziale 0,40-0,45. Powiem tylko tyle, że pomimo średniej ceny zakupu na poziomie 0,56zł jakoś nie czuję się związany emocjonalnie ze swoim oprawcą (mPay) :) Trochę postraszyli i zeszli małym wolumenem na -30% następnie odwrót i powolna wspinaczka do góry plus zbieranie wszystkiego co się tylko nawinie. To standard, nic nowego. Na Pure też niedawno pisali, że trup jak przestraszeni wyskakiwali z papiera po 6,50 i co, zadowoleni dzisiaj ze sprzedaży po takiej cenie? Na mPay zrobią podobnie, poprzerzucają się jeszcze chwilę pakietami w przedziale 0,48-0,55 i pojadą wyżej. Słabi MUSZĄ oddać, inaczej wzrostów nie będzie, następny przystanek to poziom 0,70-0,75 a dalej... a dalej to zobaczymy, potencjał jest tutaj dużo większy.

Pzdr.
    Oby, może coś jest na rzeczy, spółka od ponad roku jest w trendzie spadkowym, w końcu musi odbić i z tych licznych zapowiedzi, porozumień itp coś się sprawdzi i zrealizuje, zostaje czekać na ten legendarny "wyszczał" xD, pozdr
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~Babciaklozetowa [31.61.181.*]
    Od ponad roku trendu spadkowego zostało na papier nagonione pół Polski. Coś już niektórych tknęło dzisiaj, że coś się im dwa do dwóch nie sumuje do czterech. Także ten, tego, z tym odbiciem to trzeba poczekać
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~Oho [46.112.0.*]
    Pół Polski, dobre. Ostatnio któryś tu pisał że to zapomniany papier. Zdecydujcie się
    Czyli mamy 2 opcje: niewypał zapowiedzi firmy, padaka i wyskakiwanie z akcji-wariant pesymistyczny i druga opcja, tzw.legendarna spekuła wchodzi i jak to w ich zwyczaju, robią to razem z przysłowiowymi drzwiami czyli uwalają kurs-wariant też pesymistyczny xD.
    Warto zwrócić uwagę na wzrost obrotów w ostatnim okresie, (miesiąc) co sugeruje raczej 1 opcje(?) Macie inne wyjaśnienie dzisiejszych wahań, pozdro
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: _freak_666 [188.147.0.*]
    Wracając do tematu opcji, widac, że jest zdecydowana przewaga podaży, czyli wygląda na to że ktoś za wszelką ( 0,50 ) cenę pozbywa się większej ilości, co zachwiało kursem, kto to może być? Czyżby niedoszły udziałowiec z UK?
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: ~Bumelant [31.60.66.*]
    Jednym słowem: umoczyłeś... a czy po same uszy to się okaże.
  • Re: Syndrom sztokholmski Autor: _freak_666 [188.147.0.*]
    Moja broszka, a ty nie interesuj się bo kociej mordy dostaniesz xD
[x]
MPAY -3,08% 0,27 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.