Teraz zaprzeczacie animacji BDM, a jak już Emil poi formuje o tym w ESPI po uwagach KNF, bedziecie milczeć jak z zatajeniem odrzucenia apelacji, KNF, brakiem Gumball, wyjsciem PlayWay, wyrzuceniem ze Steam, etc. I przestań smieszny czlowieku teoretyzować na temat tego "co bedzie jak urosnie". SimFabric jest na gieldzie od 2020 roku, spadek ponad 90%. VRFabric rowbiez kilkadziesiat procent. Tyle w temacie.
Komentarz wyżej napisałeś "mityczny bot BDM", a teraz piszesz, że "rolą (bota) BDM jest zapewnienie płynności". Powtarzam więc za SimAnalitykiem, przyjmijcie jedna narracje, skoro dalej upieracie sie przy desperackim naganianiu na tego trupa.
Romuś, wielokrotnie udowadniałeś braki elementarnych podstaw giełdy że można być pewnym że swoją wiedzę giełdową czerpałeś z profesinalnych czasopism jak Gość Niedzielny i Mały Modelarz. I pomimo zerowego poziomu wiedzy na każdy temat, przychodzisz tutaj, udajesz inwestora i jeszcze próbujesz nieudolnie wszystkich pouczać. Tak więc zadam ci bardzo proste pytanie i albo na nie racjonalnie odpowiesz albo zniknij na zawsze z tego forum. Kto (bo przecież nie bot) dokonał w dniu dzisiejszym 14 transakcji na 5,4,3 lub 2 akcje i za każdym razem był to zakup z prawej strony żeby podnieść wartość kursu. Pomijam już zakupy po 10 lub 20 akcji bo większa analiza by ci przepaliła zwoje. Żeby dodać jeszcze smaczku twojej analizie dopowiem że zakupy na kilka sztuk akcji robione są od kilkunastu do kilkudziesięciu sekund po czyjejś sprzedaży. I dodam jeszcze ciekawostke - tak jest codziennie kiedy ktoś (bo przecież nie bot) czuwa nad akcjami simfabric.
Chyba śledziłeś dzisiaj inną sesję.
Dzisiaj większe pakiety były brane z prawej strony.
I to wg twoich słów kilka postów wyżej robił bot.
To zdecyduj się czy bot kupował po kilka akcji, czy jednak zbierał z prawej tysiącami
Romuś, problem polega na tym że jakiś sprzedajny moderator z bankiera blokuje moje wpisy kiedy podpisuje się Ricardo, od wczoraj zaczął blokować wpisy podpisane SimAnalityk więc teraz nie pozostało mi nic innego niż wymyślać inne nicki. Jeżeli taka jest wola waszej spółdzielni to dla mnie nie ma problemu. A teraz wróćmy do bardzo prostego pytania romuś, kto dokonuje zakupu po 5 akcji 20 sekund po tym jak ktoś sprzedaje 100,200 czy 500 akcji? No kto? Twierdzisz że bot to jest mój wymysł to odpowiedz proszę kto robi zakup 5 lub 2 akcji na kilkanaście seknud po sprzedaży akcji w innej transakcji? Może to ty tak skupujesz codziennie? Może to maren? No ktoś musi bo przecież na pewno nie bot...
Romuś, tylko trole naganiające i rybia familia muszą zmieniać IP żeby wypisywać tutaj swoje "prawdziwe" historie. Reszta śpi spokojnie. A teraz jeszcze raz, kto kupjke 5 akcji 20 sekund po sprzedaży 100 czy 200 akcji? I tak 14 razy dziennie. Ktoś to musi robić bo przecież na pewno nie bot bo tu bota nie ma jak twierdzisz. A niestety nicki musze zmieniać bo moderator blokuje moje wpisy jeśli podpisze się Ric ardo albo Sim Analityk
Romusiu, animowanie kursem nie jest za darmo. Trzeba za to płacić aby utrzymać kurs na danym poziomie albo wygenerować obrót na danym poziomie. W dniach kiedy jest zerowy obrót, BDM po prostu nie świadczy usług na rzecz simfabric. Jeżeli tak powątpiewacie w to animowanie kursu to dlaczego najczęstszym zakupem z prawej strony jest dokładnie 5 akcji? Za każdym razem jak ktoś wywala 100 akcji lub wielokrotność to pojawia się natychmiast zakup zazwyczaj 5 akcji żeby podbić kurs do wcześniejszego poziomu. Wystarczy prześledzić sobie arkusz zleceń.
Mareńku, porozmawiaj z kolegami i ustalcie jeden front. Bo najpierw piszecie że żadnego bota nie ma a potem piszecie że jednak animowanie kursem to normalna sprawa. Podobne rozdwojone ma sam maren, raz pisze że kurs leci na 1 zł żeby za 3 dni pisać że jednak leci na 5 zł.
Gdzie ten romuś się podział? Proste pytanie dostał i kolejny raz się na nim wyłożył bo znowu brak mu słów żeby odpowiedzieć. A taki był z niego "inwestor".
Skąd pomysł, że jedno wyklucza drugie? Obie opcje pracuja w tandemie, tak działa BOT. Po co zabierasz głos w sprawach, o których nie masz najmniejszego pojęcia?
Są dwie opcje. Albo nie potrafisz doczytać ze odpowiadasz na wpis, który nie był do ciebie ricky.
Albo jesteś jedną i tą samą osobą, która nadaje z różnych nicków i IP.
~Romuald odpowiada ~Piotr2024-07-29 01:01IP 188.146.132.*
Skoro bot robi obroty, to kogo ostrzegasz przed kupowaniem akcji?
Moderator usuwa moje wpisy z jakiegoś powodu, więc pisze z innego nicku.
Ostrzegam osoby, które sporadycznie dokładaja sie do obortu robionego przez BOTa. Taka jest jego rola, żeby wabić niedoinformowanych inwestorów. Poddaj się jakiejs ewaluacji, bo to nie jest normalne, żeby osoba dorosła nienrozumiała tak prostych niuansów.
Nie podszywaj się pode mnie. (Pisze raz jeszcze, bo moderator blokuje moje wpisy, które dziwnym trafem pojawiaja sie kiedy token dostaje inny moderator).
Przynajmniej nikt nie siedzi całymi dniami na forum i nie pisze jak to go Julką z Emilem skrzywdzili. Jacy to teraz my biedni. Psychologa wam trzeba a nie giełdy
"Przynajmniej nikt nie siedzi całymi dniami na forum i nie pisze jak to go Julką z Emilem skrzywdzili. Jacy to teraz my biedni."
A kto tak pisze? Punktowanie was za ukrywanie odrzucenia apelacji, wyrzucenie ze Steam, nakazy KNF, pozwy (m.in. Coopera), sfałszowane raporty i "zyski", brak gier, wirtualny adres, etc. nie jest użalaniem się.