XTB Maszyna urządzenie automat do zarabiania cyfrowej waluty 24h/365dni/CNC w świecie A. I. bardzo powtarzalny precyzyjny przyrząd
Uważacie że jest drogo
Będzie jeszcze drożej MASA zrobi swoje
100 to tylko bariera
Indonezja kocha Hazard
Brutalna prawda jest taka, że jeśli będziesz sprzedawał to samo, co inni i w taki sam sposób, jak inni, to jedyne, na co klient będzie patrzył, to cena. W Xtb jest tanio dla Kowalskiego to dobry typ.
Pracuję min. z Indonezyjczykami. Zarabiają w Polsce przez agencję w przysłowiowym perkalu i paciorkach. Tam u nich, za 100-200 dolarów żyje się jak magnateria. Ceny będą musiały być naprawdę konkurencyjne (chyba w dziesiętnych centów) by się wstrzelić i wykosić konkurencję. Zresztą czas pokaże.
Masa zrobi i zarobi grosz do grosza krytyczne myślenie jest extra polega na ocenianiu napływających informacji, myśli i opinii własnych oraz cudzych, podnosi umiejętności rozpoznawania i odrzucania błędnych idei daj więcej info podziękował
Tu można sprawdzić pochodzenie, ofertę jak i opinie o tej konkurencji jak też o XTB. Nie piszę, że nowe rynki nie wypalą. Życzę XTB jak najlepiej. Lepiej jednak wiedzieć z kim się będą kopać na tych rynkach.
https://pl.trustpilot.com/
A tutaj Brazylia.
https://fxbrokers.io/pl/country/Brazil
Wiadomo, że miliony nowych klientów (potencjalnych), ale pionierami/Kolumbami tam nie będziemy, jak się niektórym może zdawać.
Programowanie daje praktycznie nieograniczone możliwości MASA masa to istota sprawy bez ryzyka nie ma zabawy, a żeby wygrać, trzeba grać xtb zorganizuje haos w indonezji laik ja
Spokojnie XTB jeszcze tam nie działa, bo nie ma licencji.
W Polsce w ciągu kilku lat z nowego niszowego biura brokerskiego wskoczyła aktualnie z impetem na 2 gie miejsce, by za chwilę być pierwszym, to i tam sobie poradzą.
XTB potrafi w reklamę. Zaczynała jako nieznana Polska firma reklamując się jako pierwsza na bolidach prestiżowej F1, aktualnie zapraszając do współpracy tuzy showbiznesu, jak choćby Conor McGregor, którzy dają jej rozpoznawalność na całym świecie.
Najpierw licencja...
Maxiu jak pisałem koledze powyżej nie pisz bzdetów tylko bierz jak jest okazja a za dwa lata wkleisz tego posta jak koledzy z 2021 i pośmiejemy się razem z ceny 60 gdy licznik będzie pokazywać 180....
Przecież wszyscy doskonale wiemy że licznik nie będzie pokazywał 180 zł…w tym tempie zwiększania zysków- może za kilkadziesiąt lat…
Poprzedni rok miał się zamknąć miliardem zysków a był mikroskopijnie większy zysk rok do roku… w tym roku miał być rekord a pierwszy kwartał był jaki był i pewnie znów będzie po raz trzeci w okolicach 7xx milionów. Kurs był już za wysoko…obecnie można rzec że jest adekwatny do zysków. Zyski w górę nie idą więc i kurs nie powinien
Nawet jak zysk będzie zbliżony do zeszłorocznego to będziemy mieć kolejny rok dywidendę która spłaci moje akcje i to mi wystarczy ,moich akcji nie dostaniecie a inni niech kupują póki taka cena bo za rok będziemy wyżej przy tym tempie rozwoju XTB
Dnia 2024-07-21 o godz. 18:08 ~Max napisał(a): > Dokładnie - też parę razy u nich byłem…Indonezja może pięknie podbić statystyki klientów! Ale zysk przy tym ledwo drgnie bo to bardzo ubogi naród
Kiedy ty tam byłeś, jak od kilku lat ciągle na forum na okrągło?
Pojawiają się co chwilę nowe nicki "alfy i omego" co zawsze wiedzą lepiej. I, tak już od kliku lat a spółka XTB cały czas na przekór takim wpisom w rozwoju
Masz taka wiedzę zalóż firmę i działaj a nie tracisz swoj czas na forum