A tak pozatym to wystarczy popatrzeć na pełny arkusz akcji simfabric. "Chętnych" na zakup jest za 300 tyś zł a wiszących na hakach chcących sprzedać jest za prawie 2 mln zł. I po to są te sztuczne podbitki robione małymi wolumenami żeby ci na hakach mogli upychać swój papier nowym dawcom kapitalu.
Skoro nie ogarniasz to już tłumaczę. Kupujesz za parę tysięcy akcje z prawej strony tylko po to żeby podbić kurs. Następnie maren z kolegami latają po forach innych spółek pisząc że na sim jest mega "wyszczał", że tam jest mega "potencjał" i błagają wszystkich o to by kupowali. Pewnie ładują ściemy jakich nawet filozofom się nie śniły licząc że teraz dawcy kapitału się tutaj zlecą i będą dalej brać z prawej strony podbijając kurs jeszcze bardziej żeby potem maren ze spółdzielnią mogli upychać swoje akcje. Teraz już wszystko jasne?
No cóż nie moge ci udowodnić że "ja i moi koledzy" kupowaliśmy dzisiaj akcji i podbiijamy kurs. Ale ty na pewno mozesz mi udowodnić ze latam po forach i zachęcam do kupna SF. No to teraz dawaj linki do moich wipsów
No cóż nie moge ci udowodnić że "ja i moi koledzy" kupowaliśmy dzisiaj akcji i podbiijamy kurs. Ale ty na pewno mozesz mi udowodnić ze latam po forach i zachęcam do kupna SF. No to teraz dawaj linki do moich wipsów.
No cóż nie moge ci udowodnić że "ja i moi koledzy" kupowaliśmy dzisiaj akcji i podbiijamy kurs. Ale ty na pewno mozesz mi udowodnić ze latam po forach i zachęcam do kupna SF. No to teraz dawaj linki do moich wipsów. Zmienam log bo mie mod blokuje
Już Ci kiedyś chyba pisałem. Że tak jak inne spółki tak i ta została napompowana w cowidzie. Spójrz sobie na cały gaiming. Ale racja w/g Ciebie, to bankrut. Ale jakoś simfabric nie może zbankrutować
"Ale racja w/g Ciebie, to bankrut. Ale jakoś simfabric nie może zbankrutować"
Sam fakt, że niesporowokowana piszesz o bankructwie, swiadczy o tym, że masz ten fakt z tyłu głowy. SimFabric jest bankrutem od lat, a ciagniecie tej farsy z "zamowieniami na Azje" bedzie wasz kosztować sporo pieniedzy i prawdopodobnie lat odsiadki. Nie porownuj tez innych społek gamingowych do tego krzaka, bo ten krzak nie jest spolka robiaca gry.